opis produktu

Poznaj sztukę makijażu brwi z naszym nowym kreatorem. Zestaw zawiera wszystko czego potrzebujesz do stworzenia idealnego wyglądu twoich brwi:

  • 2 szablony ułatwiające nadanie zmysłowego kształtu.
  • Pęsetę do depilacji.
  • Brązowy cień i koloryzujący żel fixujący do wypełnienia i podkreślenia kształtu brwi.
  • Kredkę do nadania konturu.
  • Rozświetlacz pod łuk brwiowy do optycznego uniesienia brwi.



Opinie

Ekspert marki: Milena Gęgotek, Brand Manager Lovely i Wibo: Wszystko, czego potrzebują twoje brwi

Data dodania: 01-03-2016

Wykończeniem każdego wiosennego makijażu powinny być perfekcyjnie wystylizowane brwi. Lovely proponuje więc innowacyjny set produktów, które zapewnią naszym brwiom doskonały kształt i kolor. W jednym zestawie bowiem znajdziemy pęsetę, cień do brwi, żel, szablony do konturowania brwi, kredka, dwustronny aplikator oraz rozświetlacz pod łuk brwiowy. Ten innowacyjny produkt powinien znaleźć się w każdej kosmetyczce. Jest przekonana, że będzie to ,,must have” nadchodzącej wiosny.

sygrydastorrada - Brwi jak z obrazka :)

Data dodania: 2016-01-01 15:42:37

Zestaw do brwi Lovely zachwyca zarówno bogactwem zawartości, jak i estetyką opakowania. Pudełeczko przypomina mi opakowania stosowane przez inną, o wiele droższą markę, jest urocze i przyciąga wzrok.

Wewnątrz znajdziemy kompletny zestaw do pielęgnacji i makijażu brwi:
- Szablony wraz z dokładną instrukcją ich użytkowania. Muszę przyznać, że jakiś czas temu kupiłam cały zestaw podobnych szablonów, jednak żaden nie pasował kształtem ani wielkością do moich brwi. Te z zestawu Lovely są idealne i pomagają wyczarować brwi w perfekcyjnym kształcie.
- Pęseta - niestety dosyć mała i nieporęczna,
- Pędzelek dwustronny - jak wyżej.
- Kredka do brwi w kolorze jasnego brązu, dosyć twarda i trwała.
- Jasny cień - rozświetlacz - bardzo porządny i trwały, daje świetny efekt wypoczętego spojrzenia, ładnie się rozprowadza i subtelnie mieni.
- Cień do brwi w kolorze jasnego/średniego brązu. Bardzo naturalny i uniwersalny kolor, mój poprzedni cień był o wiele ciemniejszy, a jednak dopiero po użyciu paletki Lovely usłyszałam sporo komplementów na temat moich brwi od koleżanek z pracy :) Cień jest trwały i dobry jakościowo, nie osypuje się, nie blaknie, przetrwał także mocną ulewę przy braku parasola.
- Żel fixujący w kolorze ciemnobrązowym - rewelacja, przyciemnia włoski, utrwala makijaż brwi, nadaje charakteru i jest doskonałym wykończeniem.

Podsumowując, zestaw Lovely bardzo mi się podoba, jedynym jego mankamentem jest konieczność użycia własnej pęsety i pędzelka, reszta spisuje się u mnie doskonale. Efekt makijażu z użyciem paletki Eyebrows creator jest fantastyczny, moje łuki brwiowe nigdy nie wyglądały tak perfekcyjnie i naturalnie zarazem.

Wydajny, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu

Czy ta opinia jest przydatna?

joana.kier - Nietrwała :(

Data dodania: 2016-01-11 23:34:28

Paletka to świetny pomysł, szczególnie dla osób o cienkich, niewidocznych brwiach. Zestaw zawiera sporo elementów, takich jak cienie, szablony, pęseta, kredka i pędzelek. Paleta jest wygodna i ma praktyczne pudełeczko, które z łatwością można przechowywać w torebce. Kredka bardzo mi się podoba, jest łatwa w użyciu i ma uniwersalny kolor. Natomiast pęseta trudno chwyta brwi, przynajmniej moje gęste, więc zupełnie się u mnie nie sprawdza. Co więcej, cienie są nietrwałe i trudno nabrać je na pędzelek. Szablony to dobry pomysł, ale nie dla wszystkich brwi -  u mnie na przykład znów nie spełniają swojej roli. Troszkę za dużo minusów, a szkoda, bo pomysł naprawdę dobry.

Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny

Czy ta opinia jest przydatna?

macurb - Zaskakujący zestaw

Data dodania: 2016-01-09 22:05:34

Produkt testowała moja żona i to jej opinię przedstawiam:
Nigdy nie spotkałam się z takim zestawem do makijażu brwi. Mimo że moje brwi są bardzo jasne, przez wiele lat wcale ich nie malowałam, ponieważ każda próba nadania im ciemniejszego odcienia wydawała mi się straszna, nienaturalna.
Lovely daje nam gotowy zestaw do tworzenia brwi idealnych, z jasnymi i czytelnymi wskazówkami co należy robić krok po kroku, by uzyskać odpowiedni efekt.
Szablony pomagają wyrysować pożądany kształt, a potem już mamy z górki. Na moich brwiach ten odcień cieni i kredki wygląda naturalnie, nie rzuca się w oczy z daleka, ale czyni spojrzenie bardziej wyrazistym. Rozświetlacz jest w odcieniu jakiego szukałam już dawno. Jest trwały i ładnie podkreśla oko.
Pęsety używam sporadycznie, jest dla mnie trochę nieporęczna (za krótka), pędzelek też jest trochę za mały, wygodniej jest mi stosować taki na dłuższym patyczku.
Jestem z paletki bardzo zadowolona, daje mi wiele możliwości i trafiła do mojej kosmetyczki na stałe. Idealnie dobrane produkty w jednym małym pudełeczku. Polecam.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

rozmarzona_skrzypaczka - Paletka zachwyca!

Data dodania: 2016-01-10 22:47:10

Jak tylko zobaczyłam paletkę do brwi Lovely, wiedziałam, że skradnie ona moje serce <3

Zestaw do stylizacji brwi otrzymujemy w cudownym opakowaniu, które spodoba się chyba każdej miłośniczce makijażu. W środku znajdziemy wszystko, co potrzebne do stworzenia idealnych brwi, które nadadzą wyrazu twarzy.

Na zestaw składają się:
* szablony, mające na celu ułatwienie nadania odpowiedniego kształtu brwiom - ich niestety nie używam, ponieważ kształt moich brwi na ten moment w zupełności mi odpowiada;
* pęseta - jest malutka, ale mimo to, polubiłam się z nią, dobrze chwyta włoski;
* dwustronny pędzelek - również niewielki, ale całkiem dobrze radzi sobie z rozprowadzaniem cienia i wosku;
* kredka - jest dosyć twarda i dzięki temu dobrze się nią rysuje kontur brwi, jej kolor jest dosyć specyficzny, gdyż wpada nieco w rudy, ale mi to akurat pasuje, ponieważ mam rudy kolor włosów; utrzymuje się przez cały dzień;
* cień do brwi - ma jasnobrązowy odcień, wszystko byłoby z nim w porządku, gdyby był nieco mocniej napigmentowany;
* żel fixujący -  w kolorze ciemnego brązu, który ujarzmia brwi i jeszcze dodatkowo je podkreśla;
* rozświetlacz - pozwala na rozjaśnienie łuku brwiowego.

Jak więc widzicie, z paletki jestem bardzo zadowolona. Pół gwiazdki odejmuje za słabą pigmentację cienia :)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu

Czy ta opinia jest przydatna?

ollinka86 - Eyebrows Creator

Data dodania: 2016-01-10 22:02:08

Niezwykłą niespodzianką, którą otrzymałam do przetestowania, była paletka do pielęgnacji i makijażu brwi. Opakowanie jest bardzo estetyczne. W małym kartoniku zostały skompletowane wszystkie niezbędne produkty potrzebne do pielęgnacji brwi. Już przy pierwszym użyciu okazało się, że tylko część wyposażenia spełnia moje oczekiwania. Najmniej odpowiednia dla mnie jest kredka. Jej kolor niestety nie pasuje do koloru moich brwi. Stąd z użycia tego produktu musiałam od razu zrezygnować. Drugim elementem wyposażenia, z którego zrezygnowałam, jest pęseta. Moim zdaniem jest ona zbyt mała, z tego powodu nieporęczna. Najbardziej przypadł mi do gustu rozświetlacz. Po jego aplikacji łuk brwiowy ładnie się mieni. Po przetestowaniu produkt oceniam na dwie i pół gwiazdki.

Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny

Czy ta opinia jest przydatna?

Limonk@ - Wymaga dopracowania

Data dodania: 2016-01-09 13:41:41

Atrakcyjne opakowanie zestawu, utrzymane w stylu „vintage”, zdecydowanie przyciągnęło moją uwagę. Od razu skojarzyło mi się z produktem innej firmy z tzw. górnej półki. Całość jest przemyślana – od doboru produktów (szablony, pęsetka, dwustronny pędzelek, kredka konturująca, jasnobrązowy cień, ciemnobrązowy żel do utrwalania rysunku brwi oraz rozświetlacz), po konstrukcję kasetki, gdzie wszystko znalazło odpowiednie miejsce, aż po miłą dla oka szatę graficzną (kolorystyka, instrukcje obrazkowe).
Według mnie:
- szablony (właściwie to podwójny szablon o tym samym kształcie, chociaż mogłyby to być 2 różne szablony) – mało przydatne, nie odpowiadają linii moich brwi, więc z nich nie korzystałam,
- pęseta i pędzelek – małe i niezbyt nieporęczne, ale spełniają swoją funkcję,
- kredka konturująca – dosyć twarda i trwała, ale kolor nietrafiony - brąz wpadający w rudość. Dla mnie idealna byłaby kredka w odcieniach szarości,
- jasnobrązowy cień do brwi – zbyt jasny i mało napigmentowany, nie udało mi się prawidłowo wypełnić nim konturu brwi,
- ciemnobrązowy żel fixujący – świetnie ujarzmia włoski, lekko nabłyszcza, utrwala makijaż i zarys brwi,
- rozświetlacz - najlepszy produkt z całego zestawu, do stosowania zarówno pod łukiem brwi, jak i  w kącikach oczu, „otwiera” oko i odmładza spojrzenie, łatwy w aplikacji, na skórze daje efekt subtelnej poświaty.
Reasumując, pomysł na zestaw do brwi bardzo udany, ale jakość poszczególnych produktów wymaga dopracowania. Marzy mi się, aby taki zestaw był dostępny w kilku opcjach kolorystycznych (ciepłych i chłodnych), dostosowanych do różnych typów urody.

Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

werka_ - Śliczne opakowanie i urocza zawartość

Data dodania: 2016-01-09 11:20:53

Główna zaletą tej paletki jest jej opakowanie. Uroczo i sprytnie zapakowana zawartość, przez co wszystkie potrzebne rzeczy do regulacji brwi znajdują się w jednym miejscu. I na tym zalety tej paletki się kończą...
Kolor kredki jak i żelu jest zupełnie nietrafiony. Po nałożeniu na brwi wydają się, albo faktycznie są one po prostu rude, co nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Pędzelek zawarty w zestawie jest dość nieporęczny i niezbyt wygodny w użyciu. Jedynym plusem zawartości jest rozświetlacz, który ładnie wygląda pod łukiem brwiowym i utrzymuje się przez cały dzień.
Podsumowując, poza świetnym opakowaniem, które ewidentnie zachęca do kupna i wypróbowania zawartości, jakość produktu nie jest powalająca.

Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

Insomnia00 - Kreator jak się patrzy ;)

Data dodania: 2016-01-08 21:40:30

Wydaje mi się, że paletka Lovely Eyebrows Creator to tak naprawdę magiczne pudełeczko, które za mnie wyczarowuje za każdym razem idealnie wyglądające brwi. W zestawie znajdziemy wszystko, czego potrzebujemy do samodzielnej stylizacji, m.in.:

- dwa szablony, które ułatwiają nadanie odpowiedniego kształtu oraz zachowanie proporcji. Nie musimy sztywno trzymać się wytyczonego kształtu, szablony mają za zadanie pomóc nam w regulacji brwi do pożądanego kształtu.

- poręczną i dość wygodną w użyciu pesetę, którą wyłapiemy nawet najmniejsze włoski.

- brązowy cień, który znakomicie zlewa się z naturalnym kolorem włosków. Nie blednie oraz nie osypuje się w ciągu dnia.

- koloryzujący żel fixujący, który nie tylko nadaje głębi kolorowi, ale również ujarzmia brwi; żaden włosek nie jest w stanie „wyjść z szeregu” ;)

- brązową kredkę, która jest na tyle miękka, że z łatwością sunie po skórze i włoskach zostawiając wyraźny kontur.

- dwustronny pędzelek — włosie jest miękkie i czasami wydawało mi się, że aż za bardzo miękkie. Ciężko za jego pomocą precyzyjnie wypełnić kontury, ponieważ ugina się na wszystkie strony, tworząc nieestetyczne plamy. Zdecydowanie wolę korzystać z tej paletki z pomocą profesjonalnego pędzla do brwi.

W środku paletki znajdziemy dokładny opis załączonych produktów oraz szczegółową instrukcję w jaki sposób ich używać by móc samemu wystylizować swoje brwi. Jedyne czego zabrakło mi w tej paletce to malutkiego lusterka. Wydaje mi się, że wtedy zestaw byłby w stu procentach kompletny. Jednak paletka ma tak urocze opakowanie oraz zawartość, która gwarantuje mi nienaganny wygląd brwi przez cały dzień, że mogę ją śmiało polecić i przymknąć oko na brak lusterka ;)

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny

Czy ta opinia jest przydatna?

Patrycja28_0 - Mało elastyczny na potrzeby kobiet.

Data dodania: 2016-01-08 09:23:30

Ogólnie sama idea bardzo mi się podoba. We własnym domowym zaciszu, nie marnując przy tym dużo pieniędzy same możemy stać się własnymi, profesjonalnymi kosmetyczkami.

Zestaw zawiera wszystko to, co potrzebne nam do regulacji i podkreślenia pięknych brwi - pęsetę, dwa szablony nadające kształt brwiom, kredka do brwi w kolorze jasny brąz, cienie do brwi w dwóch odcieniach brązu, rozświetlacz na łuk brwiowy i dwustronny pędzelek.

Jeśli chodzi o szablony, to są one dość uniwersalne. Należy usunąć pęsetą wystające poza szablon włoski. W moim przypadku nie sprawdza się ten sposób, gdyż wyglądałabym dość śmiesznie, gdybym usunęła tak dużą ilość brwi. Jedynie posłużyłam się samym kształtem szablonu, by nadać moim brwiom lepszy kształt. Jeśli chodzi o elementy nadające brwiom kolor, to jedyne co się sprawdziło w moim przypadku to cienie do brwi i rozświetlacz. Cienie są w dość ciemnych odcieniach brązu, dlatego idealnie łączyły się z kolorem moich brwi. Również rozświetlacz jest delikatny, matowy, dzięki czemu nadaje spojrzeniu blasku. Jeśli natomiast chodzi o kredkę, to niestety mi również się nie przydała. Jest dla mnie zbyt jasna, przez co po podkreśleniu moich brwi wyglądały jakby były rude.

Jakość produktów jest zadowalająca, zarówno pęseta, jak i pędzelek są bardzo dobrze zrobione, swobodnie trzyma się je w ręce. W przypadku długotrwałości cieni i rozświetlacza, również nie mam zastrzeżeń, praktycznie przez cały dzień widziałam ich efekt na swoich brwiach.

Niestety, ale paleta do brwi firmy Lovely jest produktem przeznaczonym do określonego typu urody, przez co będzie wykluczała część, jak i nie większość kobiet, do jej zakupu.

Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

Mała Ins - Przeciętna zawartość w uroczym opakowaniu

Data dodania: 2016-01-07 20:56:41

Pierwsze, co mnie urzekło w tej paletce, to opakowanie. Bardzo ładnie wykonane i przede wszystkim sprytne, bo w jednym miejscu mamy cały pakiet do makijażu brwi. Niestety nie do końca zawartość wywołała we mnie euforię:
- pęseta - albo dostałam felerny egzemplarz, albo po prostu taka jest produkowana, bo bardzo źle mi się z nią współpracuje, a żeby już wyrwać jakieś włoski, to trzeba nią długo pracować, aby złapać któryś z nich;
- pędzelek - ładnie rozprowadza żel i cień, chociaż jedna strona mogłaby być trochę bardziej puchata, lepiej by się nią pracowało;
- kredka - wystarczająco miękka do brwi, jednak kolor jest kompletnie nietrafiony, ma w sobie dużo rudości, która bardzo się odcina od reszty brwi;
- rozświetlacz - bardzo ładnie wygląda pod łukiem brwiowym, nie ma nachalnych drobinek i dobrze się go nakłada;
- cień - fajny, chłodny dość odcień, dobry do wypełniania przestrzeni;
- żel - to samo co z kredką, odcień fatalny, bardzo rudy i nie ma opcji, żeby to jakoś sensownie u mnie współgrało z resztą twarzy, bo jest to widoczne nawet z daleka.

Mam mieszane uczucia co do tej paletki. Na dobrą sprawę trudno stwierdzić, do jakiego typu urody będzie pasować. Jedno jest pewne - na pewno odradzę ją osobom mającym bardzo ciemne brwi i oprawę oczu, kolory kredki i żelu są bardzo nietrafione.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

takiemojeoderwanie - Paletka prawie idealna

Data dodania: 2016-01-04 19:12:16

Zwykle reguluję brwi i nakładam hennę w gabinecie kosmetycznym. Jednak nie zawsze mam na to czas. Paletka Lovely do wykreowania brwi w domu bardzo mnie zaciekawiła. Podoba mi się umieszczenie wszystkich przydatnych narzędzi do upiększenia brwi w jednym, uroczym opakowaniu, który można nosić w torebce. Jednak nie widzę takiego powodu, ponieważ efekt, jaki osiągniemy przy użyciu tego zestawu, nie wymaga poprawek w ciągu dnia. Jest zaskakująco trwały i nie ściera się. Pęsetka jest mała, ale precyzyjnie usuwa nawet najmniejsze włoski. Kredka ładnie podkreśla kolor brwi i jest również trwała. Pomaga mi ona przyciemnić brwi po użyciu cienia, ponieważ zdecydowanie jest dla mnie za jasny. Drugi cień przystosowany do rozświetlenia łuku brwiowego, doskonale się do tego nadaje. Używam go także jako cieni do powiek, kiedy bardzo się spieszę. Rewelacyjnym okazał się także brązowy utrwalacz do wykończenia makijażu brwi, który świetnie nabłyszcza i ujarzmia niesforne włoski. Nadaje delikatny połysk, przez co brwi wydają się ciemniejsze. W opakowaniu znajdziemy również dwa szablony do regulacji, ale są dość wąskie i nie przydały mi się zupełnie.
Paletkę Lovely Eyebrows Creator oceniam bardzo dobrze , ponieważ dzięki niej nawet osoby niedoświadczone poradzą sobie z wyregulowaniem swoich brwi i nadaniem im odpowiedniego koloru i połysku. Myślę jednak, że bardziej skorzystają z niej osoby nie posiadające bardzo ciemnej oprawy oczu, ponieważ kolory zastosowane w paletce będą zbyt jasne dla nich. Na uwagę zasługuje także solidne, tekturowe opakowanie, wykonane z wielką starannością i przypominające znacznie droższe firmy, z tzw. wyższej półki. Opakowanie zawiera także instrukcję krok po kroku wykonania makijażu brwi. Jest na pewno bardzo przydatne.
Muszę odjąć jedną gwiazdkę za zbyt jasny odcień i troszkę nieporęczną pęsetkę. Szablony również są zbyt wąskie, nie każdy takie brwi lubi. Poza tym jestem pod ogromnym wrażeniem jakości w stosunku do niskiej ceny.

Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu

Czy ta opinia jest przydatna?

angelusia - Wreszcie jestem zadowolona ze swych brwi.

Data dodania: 2016-01-03 11:40:49

Zawsze miałam problem z regulacją i podkreśleniem brwi. Jak wiadomo, to one w dużym stopniu wpływają na wyraz twarzy. Wizyta u kosmetyczki wiąże się ze zbyt dużym obciążeniem finansowym: dojazd, zabieg. Dlatego też bardzo ucieszył mnie zestaw od Lovely. W niewielkiej, ale niezwykle uroczej kasetce, mieści się wszystko to, co potrzebne do nadania brwiom odpowiedniego kształtu i koloru. W środku opakowania jest również instrukcja, więc nawet ja, zupełny debiutant, poradziłam sobie spokojnie z całą obsługą zestawu.

Producent pomyślał o wszystkim. Podsunął nam dwa szablony, pęsetkę, pędzelek, kredkę oraz trzy cienie. Po wykorzystaniu tych elementów, brwi wyglądają idealnie. Nie przypominają dorodnych krzaczysk, nie są przerysowane, prezentują się naturalnie. Zestaw jest praktyczny i odpowiedni dla każdej kobiety. Nie ważne czy jesteście doświadczone w tego typu zabiegach, czy dopiero zaczynacie swą przygodę z makijażem. Paletka do brwi powinna się znaleźć w waszych kosmetycznych asortymentach.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny

Czy ta opinia jest przydatna?

Szczęście_Ma_Kolor_Niebieski - I tak i nie...

Data dodania: 2015-12-30 23:44:21

Pomysł stworzenia produktu, który zapewnia kompleksową opiekę nad brwiami był genialny :) Zestaw od Lovely zawiera wszystko, co potrzebne, żeby nadać brwiom odpowiedni kształt, podkreślić je i ujarzmić. Niewielka pęseta, cienie (jeden do brwi, drugi pod linię brwi), kredka i żel tworzą wydawałoby się zestaw idealny. Mam jednak kilka zastrzeżeń - po pierwsze dla mnie odcień kredki i cienia do brwi jest za jasny. Do prawie czarnych włosów i ciemnej oprawy oczu zupełnie nie pasuje. Brwi przy świetle dziennym wyglądają w porównaniu z włosami jakby były rude. Poza tym kredka i pęseta są dość krótkie, przez co nie byłam w stanie operować nimi na tyle pewnie, by uzyskać zadowalający efekt. Plus za instrukcję na opakowaniu, która wyjaśnia, jak obchodzić się z brwiami, i przyzwoitą trwałość.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny

Czy ta opinia jest przydatna?

fashion_section - Idealnie podkreślone brwi w domowym zaciszu

Data dodania: 2015-12-27 17:32:24

Pierwszy raz mam do czynienia z tak konkretnym produktem do regulacji i podkreślenia brwi. Jako iż moje brwi lubią żyć swoim życiem, produkt spełnia swe zadanie niemalże idealnie :)
Zestaw zawiera: kredkę, pęsetę, pędzelek, rozświetlacz, ciemny cień i ciemniejszy żel oraz szablony, dzięki którym możemy nadać brwiom ładny kształt. Niestety mi się one nie przydały, ponieważ jestem posiadaczką dość szerokich brwi i takie je lubię :)
Bardzo podoba mi się opakowanie, na które też zwracam uwagę decydując się na dany produkt.
Po pierwszym użyciu koleżanki w pracy od razu dostrzegły różnicę, pytając u jakiej kosmetyczki byłam zrobić brwi. Zdziwiły się, kiedy powiedziałam im o paletce z Lovely, i same chcą taką sobie sprawić :)

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny

Czy ta opinia jest przydatna?

Blonde_on_board - Praktyczne i wygodne

Data dodania: 2015-12-27 14:28:00

Brwi są niezwykle istotnym elementem nadającym naszej twarzy charakteru i wyrazistości. Paletka do brwi od Lovely pomoże nam na wymodelowanie brwi doskonałych.

Paletka zawarta w sztywnym pudełku, niewielkich wymiarów to świetne rozwiązanie. W skład zestawu wchodzą 3 cienie, pędzelek, kredka, pęseta oraz dwa szablony. Firma pomyślała o wszystkim. Za pomocą szablonów możemy nadać brwiom odpowiedni kształt i kontur. Żel oraz ciemnie cienie nadadzą odpowiedniego koloru, a całość uzupełni rozświetlacz pod łuk brwiowy.

Używanie paletki jest niezwykle łatwe. Pomagają nam w tym dokładne rysunki oraz opisy zawarte na opakowaniu. Praktyczne i wygodne :)

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Innowacyjny

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE