opis produktu

Zestaw do wykonywania makijażu ust. Zawiera płynną pomadkę o matowym wykończeniu i konturówkę do ust w tym samym kolorze.



Opinie

paznokciewchmurach - Wygodny i niezawodny

Data dodania: 2016-10-02 12:19:11

Połączenie idealnie dobranych kolorystycznie kredki do ust oraz matowej pomadki całkowicie podbiło moje serce. Już nie musimy obawiać się kolorystycznej wpadki - te odcienie doskonale do siebie pasują. Ten zestaw pozwoli każdej kobiecie na stworzenie profesjonalnego makijażu ust.
W uroczym kartonowym opakowaniu znajdziemy ułożone w plastikowym futerale kredkę do ust i płynną pomadkę. Kredka jest dosyć miękka, bardzo dobrze napigmentowana i łatwa do zastrugania. Pomadka ma kremową konsystencję i wygodny aplikator. Po nałożeniu daje satynowy efekt matowych ust, nie podkreśla niedoskonałości i nie wysusza ust. Połączenie tych produktów jest względnie trwałe, przetrwa delikatny pocałunek czy kawę z przyjaciółką. W ciągu całego dnia wymaga niewielkich poprawek.
Kolor nr 5 o nazwie Lovely Lips jest to brudny róż, który jest bardzo twarzowy i uniwersalny. Dobrze poczują się w nim zarówno panie o ciepłym jak i chłodnym typie urody.
Poleciłabym ten produkt każdej kobiecie, ponieważ bardzo ułatwia codzienny makijaż ust. Łączy w sobie praktyczne rozwiązanie, wygodę użycia oraz spektakularny efekt.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

takiemojeoderwanie - Niesamowicie trwała pomadka!

Data dodania: 2016-09-28 20:16:57

Pomadka wzorowana jest na produkcie Kylie Jenner. Nie miałam okazji wypróbować jej, więc nie mam jak porównać.
K`Lips od Lovely to niesamowicie trwała, matowa pomadka płynna, która pięknie się rozprowadza, szybko zastyga i nosi się komfortowo. Nie wysusza ust, jest to raczej satynowy mat niż taki typowy tępy, jak to bywa w tego typu pomadkach. Nie pozostawia śladów na kubku, nawet delikatny pocałunek nie zagraża jej trwałości. Nie ma natomiast żadnego problemu ze zmyciem jej z ust. Za pomocą wacika nasączonego micelem pięknie schodzi.
Pomadka nie podrażnia, ma ładny zapach, a odcień 05 jest przepiękny. Taki zgaszony, przybrudzony róż. Aplikator ułatwia precyzyjne nałożenie pomadki na usta.
Kredka dołączona do zestawu jest miękka, dobrze się prowadzi i jest równie trwała jak jej siostra w sztyfcie. Razem tworzą udany duet, a osobno tez idzie im świetnie.
Jestem zachwycona tym produktem, a opakowanie jest przesłodkie. Wróżę temu zestawowi, że szybko stanie się hitem. Ponieważ pozostaje na ustach przez wiele godzin, w ciągu dnia wystarczy jedynie dokonać niewielkich poprawek.

Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

Gray - Jedna z najlepszych!

Data dodania: 2016-10-16 16:53:02

Ten set do ust, kredka i matowa pomadka w płynie, były dla mnie nie lada zaskoczeniem. I to bardzo pozytywnym! I choć właściwy odcień produktów różni się mocno od tego, który producent pokazuje na opakowaniu, to kolor Lovely Lips bardzo przypadł mi do gustu. Jest to różowo-czerwono-brązowy odcień, dość brudny i zgaszony, ale jednocześnie bardzo naturalnie wyglądający. Jestem blada, dlatego u mnie prezentuje się całkiem ciemno, jednak dla wielu będzie wyglądał jak "my lips but better". Zarówno kredka jak i pomadka mają niemal ten sam odcień, kredka jest odrobinę chłodniejsza. Mimo to świetnie razem wyglądają! Kredka ma niesamowicie przyjemną, jedwabistą konsystencję - gładko sunie po ustach nie pozostawiając na nich grudek, a do tego jest bardzo dobrze napigmentowana. Pomadka zaś zachwyca nie tylko świetną pigmentacją, dzięki której możemy w mig pomalować usta, ale też pięknym, matowo-aksamitnym wykończeniem. Duet ten nie ściąga ust, jak mają w zwyczaju tego typu, zastygające matowe pomadki. Praktycznie nie czuć jej na ustach, świetnie się nosi i jest całkiem trwała! Nie zauważyłam, żeby podkreślała jakoś mocno niedoskonałości ust. Jak dla mnie jest to jedna z lepszych pomadek tego typu na rynku, bardzo ją lubię!

Więcej na: http://graymaluje.blogspot.com/2016/09/matowa-pomadka-w-pynie-i-konturowka-do.html

Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

mentoskaa - HIT!!

Data dodania: 2016-10-16 14:28:59

Mimo, że zestaw K'Lips jest mocno inspirowany produktami Kylie Jenner, jestem zachwycona jego jakością i trwałością! Kredka jest miękka i bardzo łatwo wyrysować nią kontur ust - nie rozmazuje się, jest w 100% matowa i dobrze napigmentowana. Pomadka w płynie ma lekką konsystencję, nie klei się i nie wchodzi w załamania ust. Zasycha w kilka sekund, dając efekt matowych, powabnych ust. Sam kolor różni się od tego, który widać na pudełku. Jest ciepły, malinowo - czerwony, wcale nie przypomina zgaszonego, brudnego różu. Zaskoczyła mnie trwałość produktu. Utrzymuje się około 5-6 godzin bez jedzenia i picia, nie wysusza ust i nie kruszy się. Z pewnością sięgnę po inne kolory, które zapowiadają się naprawdę nieźle :)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

I'm an Albatraoz - Zaskakuje bardzo pozytywnie!

Data dodania: 2016-10-16 13:34:46

Żałuję, że do recenzji nie można dodawać zdjęć, ponieważ ciężko słowami przedstawić rewelacyjny efekt jaki daje ten zestawik… Po prostu obłędny! Zgaszony, brudny róż to uniwersalny odcień, który można jedynie uwielbiać! Konturówka, choć jest dosyć twarda, pozwala na precyzyjne i bardzo szybkie obrysowanie oraz wypełnienie ust. Natomiast pomadka posiada świetną, kremową konsystencję i niesamowicie wygodny aplikator. Po nałożeniu jest satynowa, lecz po kilku chwilach zamienia się w cudowny mat. Warto dodać, że produkty nie wysuszają ust, nie podkreślają także suchych skórek. Ich trwałość również mogę zaliczyć na plus – cztery godziny bez poprawek to świetny wynik. Oczywiście, gdy w grę wchodzi jedzenie lub spożywanie napojów jest trochę gorzej, ale na szczęście kolor schodzi bardzo równomiernie. Z czystym sumieniem polecam ten zestaw… Jestem nim zauroczona i myślę, że skradnie również Twoje serce!

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

begood - świetny wybór dla początkujących

Data dodania: 2016-10-14 16:30:00

To chyba jedna z nielicznych matowych pomadek, która nie zbija się z grudki na moich przesuszonych wargach. Najpierw używamy konturówki, aby nadać ustom kształt. Jest bardzo wygodna w użyciu, miękka, nie trzeba mocno przyciskać do ust. Kolor idealny zgrany z pomadką. Drugim krokiem jest nałożenie pomadki przy użyciu "pacynki". Błyszczyk nie jest bardzo gęsty, dzięki czemu dobrze rozprowadza się na ustach. Dość długo się trzyma, nie podkreśla suchych skórek. Kolor jest dość intensywny, ale nie bardzo jaskrawy - dobry na jesień. Oczywiście dobór koloru to kwestia indywidualna, zależna od karnacji, preferencji itd. Polecam, szczególnie dziewczynom rozpoczynającym przygodę z pomadkami :)

Spełnia swoją funkcję, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

Aga testuje - Używam bez przerwy

Data dodania: 2016-10-12 13:10:34

Chociaż Lovely bardzo mocno zainspirowało się popularną ostatnio w USA linią kosmetyków, to produkt ten jest strzałem w dziesiątkę i na pewno półki szybko z niego opustoszeją. W estetycznym kartoniku otrzymujemy dwa kosmetyki- konturówkę i płynną, matową pomadkę (obie w takim samym, idealnie dobranym odcieniu). Konturówka jest miękka, ale mimo to precyzyjna. Bardzo łatwo można obrysować nią linię ust. Matowa pomadka ma taki sam odcień jak konturówka. Szybko zasycha, dając efekt idealnego matu. Super, że usta po zaschnięciu pomadki nie są pokryte "skorupą", a są miękkie, jakby nie było na nich żadnego produktu. Pomadka wytrzymuje na ustach stosunkowo długo, nie jest jednak w stanie oprzeć się tłustym potrawom. Schodzi z ust równomiernie, łatwo ją uzupełnić- makijaż od razu wygląda "jak nowy". Odcień nr 5 (lovely lips) jest pięknym, przygaszonym różem. Kojarzy mi się z modnym ostatnio kolorem marsala. Jest bardzo elegancki, ale na tyle stonowany, że nadaje się także na co dzień. Idealnie pasuje do mojej bladej cery. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu i nie mogę doczekać się, aż dorwę inne odcienie. Warto wypróbować- gwarantuję miłość na zawsze! ;-)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

Orionis - Komfortowy mat

Data dodania: 2016-10-16 00:27:03

Obsesja na punkcie używania kolorowych, a zarazem matowych pomadek rozwinęła się u mnie na przełomie kilku ostatnich miesięcy i zapowiada się, iż za szybko mnie nie opuści. W kolekcji posiadam wiele znanych marek, jednakże serię K'Lips od Lovely mogę zaliczyć do jednych z najbardziej komfortowych produktów do ust o danym wykończeniu, jakie miałam przyjemność stosować. Chociaż nie jestem fanką podróbek, a ewidentnie widać, że kosmetyk został wykonany na wzór kultowego produktu, to i tak skradł moje serce. Bardzo spodobał mi się duet płynnej pomadki z konturówką, gdyż zażegnało to mój odwieczny problem doboru kolorystycznego. Dodatkowo brudny róż wpadający w odcienie fioletu to po prostu strzał w dziesiątkę. Lovely Lips zdecydowanie sprawia wrażenie bielszych zębów, a ponadto nie podkreśla suchych skórek na ustach. Jednym słowem jest to zdecydowanie hit tej jesieni.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

sloneczniktulipan - Matowa lekkość.

Data dodania: 2016-10-15 14:30:09

Kłaniam się nisko Producentowi, że dał mi gotowy zestaw, w tym samym odcieniu , którego nigdy pewnie nie udałoby mi się skompletować z kredek i pomadek dostępnych w drogeriach. Kremowa konsystencja, szybko wysycha, zdecydowanie jedna warstwa wystarczy, aby dokładnie pokryć całe usta. Kredka jest miękka, dobrze się ją rozprowadza, połączona z pomadką daje naturalny efekt. Aplikator w postaci znanej z większości błyszczyków skośnej „łyżeczki” jest precyzyjny i nabiera odpowiednią ilość kosmetyku. Kolor przybrudzonego różu jest piękny, głęboki i uniwersalny – będzie pasować do każdego typu karnacji. Niestety, nadmiernie wysusza usta, są ściągnięte i przesuszone, z niekomfortowym uczuciem odwodnienia, więc polecam ją głównie na wielkie wyjścia.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

stepyniezmierzone - Rewelacja

Data dodania: 2016-10-14 21:35:46

Marka Lovely pokusiła się o stworzenie odpowiednika pomadki pewnej bardzo znanej amerykańskiej marki. Nazwa produktu, opakowanie i formuła wyraźnie nawiązują do produktów sygnowanych nazwiskiem Kylie Jenner. W mojej opinii jest to bardzo udany zabieg. W zestawie znajduje się konturówka oraz pomadka w płynie. Konturówka pozwala łatwo nadać ustom odpowiedni kształt i przedłuża żywotność pomadki. Kolor jest bardzo trafiony, przypomina ciemny brudny róż. Pomadka po zastygnięciu zostaje z nami na ustach bardzo długo. Kilka godzin bez poprawek to w jej przypadku standard. Nie straszne jej picie i jedzenie w ciągu dnia.

Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

Aloo.89 - Trwały, że hej!

Data dodania: 2016-10-13 19:42:19

W tak niskiej cenie dwa produkty!? Jestem za! Zwłaszcza, że konturówka jest bardzo kremowa w konsystencji. Precyzyjnie możemy nakreślić kształt ust - nawet ten upragniony ;).

Pomadka w płynie po zastygnięciu staje się matowa i wytrzymała na wszelkie "niespodzianki". Szczególnie polecam na randkę - wytrzymała całą kolację oraz pocałunki. Całuśne Panie będą zachwycone trwałością K'lips ;).

Odcień numer 5 nie prezentuje się jednak na mnie najlepiej. Jestem Blondynką o bladej cerze - kolor z jakiegoś powodu prezentuje się na moich ustach jako brąz, co nie przypadło mi do gustu. Natomiast moja psiapsióła o rudych włosach wyglądała nieziemsko! To idealny kolor dla szatynek i rudych - zwłaszcza w sezonie jesień/zima.

Czemu warto zaopatrzyć się w K'lips? Precyzja, trwałość, cena oraz cudny efekt - to powinno przekonać każdego. Ja poszukam odcienia bardziej pasującego do mnie i na pewno powrócę do tego produktu.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu

Czy ta opinia jest przydatna?

maj.lena - Mój nowy ulubieniec do ust

Data dodania: 2016-10-12 17:55:59

Zestaw Lovely K'Lips to najbardziej wyczekiwany przeze mnie produkt w ostatnim czasie. Zawiera konturówkę i płynną pomadkę w tym samym odcieniu, dzięki czemu pozwala wykonać pełen makijaż ust. Odcień numer 5 jest kolorem doskonałym. Idealnym na dzień i na wieczór. Kolor zgaszonego różu pięknie podkreśla naturalny kolor ust, dodaje wyrazu i niesamowicie wpisuje się w klimat jesiennych makijaży. Jest na tyle neutralny, że pasuje praktycznie do każdego makijażu i każdego typu urody. Zresztą czasem nawet wystarcza mi nałożenie tego produktu i żaden makijaż twarzy nie jest potrzebny.

Trwałość jest na zadziwiająco wysokim poziomie. Pomadka nie zjada się i nawet drobne posiłki nie są jej straszne. Potrafi się utrzymać nawet do 6h, co uważam za wyjątkowo długi czas. Może nieco ściągać i wysuszać usta, ale przy matowej formule jest to zupełnie normalne, dzięki niej produkt jest trwały. Lubie jej formułę również za to, że pigment nie wpija się w usta jak tint, a mimo to trzyma się ust i nie jest wyczuwalny. Nosi się bardzo komfortowo.

Wykonywanie makijażu ust pomadką i konturówka, która jest bardzo miękka, jest niezwykle proste. Jestem pod wrażeniem i z pewnością wypróbuje inne warianty kolorystyczne.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

saszka_ - Ekskluzywny efekt w dobrej cenie!

Data dodania: 2016-10-11 23:25:22

Nie miałam możliwości przetestowania rzekomego pierwowzoru dla tego produktu, czyli pomadki Kylie Jenner, jednak muszę przyznać, że pomadka K'Lips to kosmetyk naprawdę świetny i zapewne może konkurować z zagranicznymi, drogimi pomadkami.
Po pierwszym użyciu byłam zdumiona pięknem i głębią koloru, jaki na moich ustach powstał po wykorzystaniu tego zestawu. A właśnie - dużym plusem tego produktu jest sam fakt, że w pudełku znajdziemy zarówno płynną pomadkę, jak i kredkę do konturowania! Idealnie dobrane kolorystycznie będą świetnym rozwiązaniem dla osób, które (podobnie jak ja) nie lubią samodzielnie poświęcać energii na dopasowywanie konturówki do koloru pomadki :) Biorąc pod uwagę cenę tego zestawu, mamy kolejny argument za tym, że to produkt wart uwagi :)
Co równie istotne, makijaż wykonany tym zestawem pozostaje nienaruszony naprawdę bardzo, bardzo długo! Wręcz trudno jest tę pomadkę zmyć z ust ;) Bardzo podoba mi się również konsystencja - delikatna, kremowa, która na ustach pozostawia piękny, matowy efekt. Właśnie to jest według mnie jej największa zaleta :) Barwa jest nasycona, wyważona i bardzo elegancka. Nie ma tu miejsca na jakikolwiek połysk, błyszczenie - na całe szczęście :) ponieważ właśnie taki efekt lubię najbardziej.
Na co dzień nie maluję się bardzo mocnymi kolorami, więc pomadkę tę zostawiam tylko na wyjątkowe okazje - będzie ona pięknym dopełnieniem makijażu! Zasługuje na więcej niż pięć gwiazdek!

Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Innowacyjny, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

iamxshi - Strzał w 10!

Data dodania: 2016-10-11 10:55:09

K'lips to zestaw konturówki oraz płynnej pomadki w identycznym odcieniu. A sam odcień jest cudowny! Mój numerek to 5, czyli ciemny, przybrudzony róż. Wydaje mi się, że jest ciemniejszym odpowiednikiem Posie K, ale bardziej z pazurem, niekoniecznie tylko na wieczór!

Konturówka ma rewelacyjną konsystencję, rozprowadza się jak marzenie, pozwala na precyzyjne obrysowanie ust oraz nadanie im pożądanego kształtu. Co prawda nie zastyga i przy potarciu może się rozetrzeć, ale przy codziennym noszeniu bez ekstremalnych warunków zostaje na miejscu.
Płynna pomadka jest wyjątkowo kremowa, bez problemu kryje za pierwszym razem i bez poprawek. Musimy chwilę odczekać, by zaschła, a na naszych ustach pojawił się mat jak ze snów. Nie przesadzam! Matowe wykończenie jest perfekcyjne, pomadka nie wysusza, nie waży się, nie podkreśla nierówności ust, a co najważniejsze, nie ściąga.
Malutkim minusem jest fakt, że produkt nie zastyga na moich ustach do końca i pomadka delikatnie się ściera. Myślę, że to kompromis między komfortem jej noszenia, a trwałością. Oczywiście wolę, by pomadka nie wysuszała ust, niż wyglądała jak skorupa przez cały wieczór, dlatego wybaczam jej te poprawki po piciu i jedzeniu :)


Gdybym miała wybrać jedną pomadkę, której musiałabym używać codziennie, wybór padłby na K'lips w odcieniu Lovely lips! Pasuje do wszystkiego, na każdą okazję.

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

rudawiewiórka - Dobra robota, Lovely!

Data dodania: 2016-10-09 23:34:53

K'Lips to zestaw do ust inspirowany kosmetykami Kylie Jenner. W cenie 19,99 zł otrzymujemy konturówkę i płynną pomadkę o matowym wykończeniu.

Konturówka jest miękka, więc z łatwością można obrysować nią usta i nadać im pożądany kształt.
Pomadka ma wygodny aplikator, lekką konsystencję i bardzo szybko zastyga. Nie lepi się, nie wysusza, nie podkreśla skórek. Jest niesamowicie komfortowa w noszeniu - tak jakbyśmy nie miały nic nałożone na usta.
Komplet jest mocno napigmentowany i naprawdę trwały. Nie pozostawia śladów np. na szklankach. Byłam tak pewna trwałości tego zestawu, że użyłam go na wesele koleżanki. Usta wyglądały pięknie przez cały wieczór. Pomadka wymagała poprawek jedynie na samym środku, co jest naturalne jeśli zjemy coś tłustego ;)

Jestem pod ogromnym, pozytywnym wrażeniem zestawu K'Lips. Za niewielką cenę otrzymujemy kosmetyki do ust, które śmiało mogą konkurować z tymi wysokopółkowymi. Polecam w 100% i gwarantuję, że będziecie zadowolone z zakupu ;)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

fashion_section - Absolutny hit!

Data dodania: 2016-10-04 14:01:34

Pomadka stała się dla mnie jednym z kosmetycznych hitów, które odkryłam w ostatnim czasie i z powodzeniem mogę powiedzieć, że będzie to odkrycie roku chyba dla każdej osoby, która wypróbuje kosmetyk.
Co mnie w niej najbardziej urzekło? Wszystko :) Ale jeśli miałabym wybrać 3 główne cechy to byłaby to trwałość, satynowo - matowe wykończenie i piękny kolor z wysoką pigmentacją. Pomadka trzyma się niemalże cały dzień, wymaga jedynie niewielkich poprawek w trakcie jej noszenia. Jej ścieralność jest więc stosunkowo niska. Płynna konsystencja i dołączony aplikator pozwala na jej precyzyjne i równomierne nałożenie. Szybko zastyga na ustach tworząc komfortową powłokę.
Odcień nr 5 pomadki jest ciemniejszy niż pokazany na opakowaniu. Przypomina kolor ust tylko kilkukrotnie bardziej intensywny, dzięki temu myślę, że będzie pasował każdej osobie.
Świetnym rozwiązaniem jest umieszczenie w komplecie kredki w identycznym kolorze. Za jej pomocą stworzymy idealny kontur ust, który później uzupełniamy pomadką. Dobrze spisuje się też stosowana solo do malowania całych ust.
Jest warta swojej ceny, stanowi konkurencję dla produktów z "wyższych półek".

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE