Rimmel, Lasting Finish, róż do policzków, 120 Pink Rose, 4,5 g, nr kat. 266938

000

3499

100.00 g = 777,56 zł

Poleć znajomemu

Rimmel, Lasting Finish, róż do policzków, 120 Pink Rose, 4,5 g, nr kat. 266938

000

3499

100.00 g = 777,56 zł

Przejdź do regału »

Poleć znajomemu


opis produktu

Róż Lasting Finish 120 Pink Rose, dzięki swojej gładkiej konsystencji, łatwo i równomiernie się rozprowadza uzyskując naturalne wykończenie.

Ten długotrwały kosmetyk utrzymuje naturalny kolor nawet do 6 godzin. Jest odporny na smugi i rozmazywanie.

W opakowaniu znajduje się pędzelek, którym łatwo i wygodnie można rozprowadzić kosmetyk.

3 kolory od brzoskwiniowego do koralowego różu zapewnią idealne wykończenie makijażu.



Opinie

Ekspert marki: Hanna Mytych: Idealny do dziennego makijażu

Data dodania: 22-05-2017

Róż Lasting Finish wraca do Polski, tym razem w nowej formie: z pędzelkiem. Róż daje świeży i długotrwały kolor. Jest idealny do dziennego makijażu. Róż jest bardzo wydajny, więc można cieszyć się pięknym wykończeniem make upu bardzo długo:)

shirinka - Brzoskwiniowe lico

Data dodania: 2017-05-16 23:45:39

Róż jest w kolorze brzoskwinki. Jest bardzo mocno napigmentowany i łatwo zrobić sobie nim krzywdę (np. uzyskamy na policzkach plamę). Wymaga precyzji i umiaru przy nakładaniu. Jeśli człowiek się przyłoży, to efekt jest imponujący. Nadaje cerze blasku, mimo że nie ma drobinek rozświetlających. Ma ciepły odcień, wygląda bardzo naturalnie. Byłam pewna, że nie sprawdzi się na mojej bladej cerze...a jednak! Produkt utrzymuje się na twarzy przez wiele godzin, praktycznie cały dzień. Nie osypuje się, nie zbija. Opakowanie jest bardzo estetyczne, chociaż ciężko się otwiera, nie posiada lusterka, a pędzelek dołączony do zestawu jest nieprzydatny. Do samego różu nie mam większych uwag. Polecam!

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

ruda67 - Jak zawsze doskonały.

Data dodania: 2017-05-16 22:56:14

Kosmetyków firmy Rimmel używam od wielu lat. Zawsze z wielką przyjemnością testuję nowości tej firmy. Również tym razem się nie zawiodłam. Róż do policzków nr 120 ma dobrze sprasowaną, gładką konsystencję, dzięki której idealnie aplikuje się go na policzki, bez obsypywania. W trakcie nakładania róż nie smuży, nie rozmazuje się, stanowiąc doskonałe wykończenie makijażu. Twarz muśnięta tym kosmetykiem wygląda promiennie, jest pełna blasku a kości policzkowe są w sposób naturalny, bardzo ładnie podkreślone. Doskonały produkt wart polecenia.

Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

zuzia_fruzia - Niekoniecznie różowy

Data dodania: 2017-05-16 22:53:58

Róż Rimmel, Lasting Finish pozwala pięknie podkreślić kości policzkowe. Ceglasty, przygaszony kolor bardzo dobrze komponuje się z moją cerą i w jednej chwili ożywia buzię. Pod warunkiem jednak, że skorzystam ze swojego własnego pędzla do pudru, bo tego w opakowaniu używam w ostateczności i z wielką ostrożnością. Róż gładko rozprowadza się na twarzy, wytrzymuje kilka godzin bez poprawek, poza pędzelkiem nie mam żadnych uwag.

Spełnia swoją funkcję, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

mikado213 - Policzki jak rumiane jabłuszka

Data dodania: 2017-05-16 14:50:01

O różu Rimmela wypowiem się w samych superlatywach. Nie znalazłam w nim żadnych wad i jestem pod ogromnym urokiem doskonałej jakości tego produktu. Niepozorne opakowanie skrywa prawdziwy skarb: fantastycznie napigmentowany i bardzo trwały kosmetyk w kolorze chłodnego, pomarańczowo - brzoskwionowego różu, który na policzkach wygląda po prostu prześlicznie. Bardzo lubię te, których kolor widać już przy pojedynczych pociągnięciach pędzla, a Lasting Finish taki właśnie jest. Muśnięta nim twarz od razu nabiera ciepła i radości. Uniwersalny charakter odcienia Pink Rose jest bezpieczny i niewymagający. Kosmetyk doskonale nabiera się na zarówno na duży jak i mniejszy pędzel, miękko się nakłada i nie znika z policzków nawet po intensywnym dniu. Nie tworzy smug, nieestetycznych plam, nie działa komedogennie. Dołączony do opakowania pędzelek, który nawiasem mówiąc spisuje się naprawdę dobrze, jest niewątpliwym atutem testowanego kosmetyku. Jak dla mnie bomba.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Patrycja28_0 - Piękne policzki przez cały dzień.

Data dodania: 2017-05-16 09:49:26

Dość często nakładam róż na policzki, głównie w celu lekkiego konturowania twarzy. Wersja zaproponowana przez Rimmel szczególnie przypadła mi do gustu- przede wszystkim ze względu na kolor i jakość. Róż jest dość blady, dzięki czemu nie odróżnia się znacząco od koloru skóry, ale mimo to jest widoczny, czyli w subtelny sposób uwydatnia nasze kości policzkowe. Nie sypie się, ani nie rozmazuje, a dołączony pędzelek delikatnie i sprawnie rozprowadza go na skórze. Róż utrzymuje się na policzkach praktycznie przez cały dzień. Róż ma bardzo dobrą pigmentację, więc nie trzeba go dużo stosować, więc na pewno starczy na długi czas.

Długotrwały efekt, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Filart - Naturalny

Data dodania: 2017-05-14 23:17:38

Jak pisałam w innej recenzji, że nic nie zastąpi mojego różu w kulkach, choćby kulki wypadały całymi stadami, ale ten róż na wersję turystyczną nadaje się na pewno. Jego kolor jak dla mnie jest zbyt stonowany, ale z pewnością nadaje bardziej naturalnego rumieńca, niż te do których przywykłam, policzki są delikatnie podkreślone, ale nie krzykliwe ani zaczepne. Jest na pewno trwały, co równie ważne. Będę go nosić w torebce.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

rozowyswiatmarthe - Bardzo ładny odcień

Data dodania: 2017-05-14 19:24:20

Róż do policzków stanowi bardzo ważny element mojego makijażu. Bardzo rzadko decyduje się na odcienie typowo różowe ponieważ uważam, że na tej płaszczyźnie makijażu jest to kolor dość niewdzięczny. Bardzo łatwo uzyskać efekt przeciwny do zamierzonego. Przygaszony róż do policzków marki Rimmel bardzo przypadł mi do gustu. Produkt ma wręcz idealny kolor - nie odstrasza intensywnością, ale i nie jest też mdły. Idealnie wtapia się w skórę i sprawia że cera wygląda promiennie, zdrowo i świeżo. Jest bardzo lekki i niewyczuwalny na twarzy. Jest zaskakująco trwały - nie ściera się i nie traci koloru. Utrzymuje się na twarzy przez cały dzień. Róż jest średnio napigmentowany, ale w moim odczuciu to jego zaleta ponieważ z jego pomocą można uzyskać na twarzy bardzo ładny (i co ważne naturalny) rumieniec. Można stopniować efekt nasycenia koloru, aczkolwiek pierwsze muśnięcie pędzlem jest zazwyczaj dla mnie wystarczające - lubię delikatną poświatę koloru na twarzy. Produkt nadaje twarzy świeżości, subtelności i zdrowego wyglądu. Sprawia, że skóra zyskuje młodzieńczy blask. Świetnie się rozprowadza i subtelnie podkreśla policzki. Róż ma dość zbitą konsystencję. Jego wadą jest fakt, że kruszy się i obsypuje podczas aplikacji.

Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Blacky98 - Naturalnie ładny

Data dodania: 2017-05-14 18:38:01

Bardzo dawno nie testowałam nowych różów do policzków, więc z wielką chęcią sięgnęłam po nowość od Rimmel London - róż lasting finish w kolorze 120 "pink rose". Opakowanie jest proste, bardzo klasyczne - plastikowe z przezroczystym frontem. Do produktu dołączony jest pędzelek - ja z niego nie skorzystałam, ale być może komuś się przyda. Sam kosmetyk nie pachnie i ma brzoskwiniowo-koralowy kolor. Nie jest matowy, zawiera minimalną ilość srebrnych drobinek, które nie są widoczne na twarzy - jedynie delikatnie odbijają światło. Kolor jest bardzo twarzowy i nie nada się chyba tylko dla posiadaczek bardzo ciemnej karnacji. Konsystencja jest przyjemna, satynowa, niestety dosyć mocno się pyli. Jest napigmentowany tak w sam raz - nie na tyle mocno, żeby tworzyć plamy i nie na tyle słabo, żeby był niewidoczny. Ciężko z nim przesadzić, więc sprawdzi się dla wielbicielek naturalnego wyglądu - będzie stanowił świetny dodatek do lekkiego makijażu np. w lato. Róż utrzymuje się cały dzień, nawet na mojej cerze mieszanej. Obecnie jeden z moich ulubieńców, chętnie sięgnę po inne kolory z tej serii.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

liryczka - Świetny róż na policzki!

Data dodania: 2017-05-14 15:17:55

Królewska firma Rimmel nie przestaje mnie zaskakiwać :) Testowałam przez ostatni czas róż od tej firmy i jestem zachwycona. Jak wiemy zgodnie z klasycznymi regułami mody i makijażu w sezonie wiosny i lata najlepiej stosować rozswietlacze i róże, a bronzery pozostawić na jesień. Róż do policzków nr 104 od Rimmel nadaje się do każdego typu urody, nie skrzywdzi żadnej z nas. Jest to bardzo naturalny odcień, który idealnie podkreśli naszą twarzyczkę, nadając subtelności i kobiecości. Opakowanie jest solidne, a w nim prócz pięknego koloru znajduje się pędzelek, którym muskamy nasze policzki. Aplikacja jest bardzo łatwa i przyjemna, bez obawy, ze rozprowadzi się nierównomiernie. Pigmentacja jest wielkim plusem tego produktu, jestem zakochana! Zdecydowanie polecam!

Wydajny, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kaasia.a - Rozpromienia twarz!

Data dodania: 2017-05-14 15:17:35

Jest to jeden z lepszych różów, jakie miałam okazję używać. Zamknięty jest on w małym, lekkim i niepozornym opakowaniu z dołączonym małym pędzelkiem, który wbrew moim obawom bardzo sprawnie i równomiernie rozprowadza róż, zapobiegając nałożeniu zbyt dużej jego ilości. Róż ma odpowiednią konsystencję, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i nie rozsypuje się w opakowaniu. Pigmentacja jest również na właściwym poziomie. Przede wszystkim jednak spodobał mi się jego odcień - delikatny, chłodny, pudrowy róż sprawia, że makijaż wygląda gustownie, elegancko i bardzo naturalnie. Twarz staje się rozpromieniona, rozświetlona i wygląda na wypoczętą. Róż jest trwały - malując się nim rano nie muszę poprawiać go w ciągu dnia. Nie podrażnia również skóry, jest odpowiedni nawet dla posiadaczek skóry wrażliwej i alergicznej.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

darthpaula - Śliczny odcień!

Data dodania: 2017-05-13 18:03:39

Większość różów do policzków, które zdarzyło mi się testować, miało to do siebie, że ciężko nakładało się je na pędzel - musiałam niemal zdrapywać proszek i trudność sprawiało mi nałożenie odpowiedniej ilości produktu na twarz. Tutaj nie mam tego problemu - wystarczy lekko przycisnąć pędzel do różu, co naprawdę ułatwia aplikację. Niesamowicie podoba mi się kolor produktu - ciepły róż, nieco wpadający w pomarańcz, pięknie wygląda na mojej skórze i nadaje jej lekkich, naturalnie wyglądających rumieńców. Mam jedną uwagę, a mianowicie samo opakowanie nieco ciężko się otwiera, przez co już niejednokrotnie niemal złamałam paznokcie, siłując się z zatrzaskiem. Niemniej jednak róż ten pozostanie moim przyjacielem na dłużej.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

domfollowill - Cudeńko

Data dodania: 2017-05-13 15:34:29

Zacznijmy od tego, że jestem totalnym bledziochem, który boryka się z problemami skórnymi. Po produkty typu róż, czy bronzer sięgam od wielkiego dzwonu i zwykle nie kończy się to dla mnie najlepiej. Do tej pory uważałam, że takie produkty po prostu nie są dla mnie i tu nawet nie chodzi o umiejętność (a raczej nieumiejętność) aplikacji, a po prostu mój typ urody. Przy zastosowaniu wymyślnych dodatków kosmetycznych, uzyskuję efekt klauna i średnio mnie on zachwyca. Zupełnie inaczej sytuacja wygląda w przypadku tego różu, bo idealnie pasuje do mojej karnacji! Jest bardzo subtelny i nie robi nieestetycznych plam. Całkiem łatwo i przyjemnie aplikuje się go na twarz, a dzięki drobinkom, które ma w sobie, nie potrzebujemy już sięgać po rozświetlacz (przy najmniej dla mnie jest on zupełnie zbędny). Dołączony pędzelek pewnie przyda się kobietom, które wrzucają produkty tego typu do torebki, ja używam swojego własnego pędzla. Opakowanie jest malutkie i praktyczne, może brak mu lusterka, ale dla mnie to akurat żaden problem.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

cioteczka jilli - Mój ulubieniec

Data dodania: 2017-05-12 17:14:43

Ten róż to sobie chyba wymarzyłam. Jest idealnie taki, jaki sama chciałabym skomponować. Delikatnie jasny, ale odpowiednio konturuje moje kości policzkowe, bardzo elegancki, chłodny odcień różu dobrze komponuje się z moim typem urody, a nienachalny efekt rozświetlający nadaje mojemu makijażowi super wykończenie. Ten róż na świetną strukturę, nie kruszy się, nie nabiera na pędzel w zbyt dużej ilości, ma ładną gładź i jest bardzo ładnie trwały. Opakowanie jest standardowe, zupełnie przyzwoicie wykonane, a mały pędzelek w przypadku braku pędzla do różu w swoich zasobach wystarczy do wygodnego jego nakładania.

Wydajny, Długotrwały efekt, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

małgorzata margaretka - Dla mnie doskonałość

Data dodania: 2017-05-11 10:15:54

Polubiłam ten róż od pierwszego użycia go do makijażu. W opakowaniu wydaje się jaśniutki, wiec przy mojej dosyć ciemnej karnacji bałam się, że efekt na policzkach będzie mało zauważalny. Okazało się, że nic z tych rzeczy. Róż ma piękny, delikatnie chłodny odcień z subtelnym efektem rozświetlenia. Doskonale się tym różem konturuje policzki, przy czym jego nakładanie jest łatwe, bo nawet przy nałożeniu sporej ilości pyłku różu na pędzel nie zrobimy z siebie przemalowanej lali. Jakościowo róż jest na medal. Wygodne i dobrze wykonane opakowanie z pędzelkiem też jest plusem.

Wydajny, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

brunette95 - Miła brzoskwinka

Data dodania: 2017-05-09 18:10:28

Róż Rimmel Lasting Finish umieszczony jest w solidnym, eleganckim opakowaniu, który przyciąga wzrok każdej kobiety. Morelowy odcień idealnie skomponował się z moją karnacją. W opakowaniu wydaje się być ciemniejszy, niż w rzeczywistości. Nadaje efekt promiennej, wypoczętej twarzy, jakby była muśnięta słońcem. Ładnie podkreśla kości policzkowe. Rozświetla buzię maleńkimi mieniącymi drobinkami (nie mylić z tandetnym brokatem). Konsystencja jest bardzo przyjemna, lekka, nie osypuje się. Do kosmetyku dołączony jest pędzelek, który pozwala na zaaplikowanie produktu. Jednak ja mam swój wypróbowany i niezawodny pędzel specjalny do różu z którym się jak na razie nie rozstaję. Produkt nie spowodował uczulenia, ani wyprysków. Wymaga poprawek po około 8h. Myślę, że to i tak bardzo dobry wynik. Polecam.

Spełnia swoją funkcję, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

BasiaSmoter - Piękny kolor

Data dodania: 2017-05-09 18:03:09

Bardzo lubię kosmetyki Rimmel. Róż do paliczków z serii Lasting Finish pięknie podkreśla urodę, uwydatniając kości policzkowe. Sprawia, że twarz wygląda na zdrową i promienną. Kosmetyk bardzo łatwo się aplikuje, ale pędzelkiem. Aplikator dołączony do różu w moim odczuciu jest szorstki i mało precyzyjny. Róż jest bardzo trwały i nie ściera się podczas dnia.

Wydajny, Długotrwały efekt

Czy ta opinia jest przydatna?

angelusia - To mój odcień!

Data dodania: 2017-05-04 23:17:01

W opakowaniu zupełnie mnie nie przekonywał. Sądziłam, że będzie zbyt ciemny i kompletnie niedopasowany do mojej jasnej karnacji. Jednak pierwsza eksperymentalna aplikacja różu uświadomiła mi, że kosmetyk jest trafiony w punkt! Odcień o numerze 120 charakteryzuje rewelacyjna pigmentacja i jedwabista konsystencja. Odpowiednio wtapia się w skórę i tworzy naturalny, miły dla oka efekt. Róż nie robi plam, nie wygląda tandetnie. Podkreśla policzki i nadaje im zdrowego, świeżego kolorytu. Z trwałości kosmetyku jestem bardzo zadowolona. Nie muszę nanosić poprawek przez prawie 6 godzin. W zestawie znalazł się jeszcze pędzelek. Według mnie osoby, które dopiero rozpoczynają eksperymenty z różem, mogą sobie zrobić nim krzywdę. Dlatego dodatkowy gadżet zostawmy zaawansowanym, a sięgnijmy lepiej po sprawdzony pędzel.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

fashion_section - Lubię ten róż i już!

Data dodania: 2017-05-04 18:44:45

Nie wyobrażam sobie makijażu bez podkreślenia kości policzkowych odrobiną różu. I ten oto produkt zdaje u mnie egzamin na piątkę. Róż zamknięty jest w solidnym opakowaniu z dołączonym pędzelkiem do jego aplikacji. Niestety większość pędzelków tego typu zazwyczaj nie przypada mi do gustu, tak jest i tym razem. Niewygodnie nakłada mi się nim kosmetyk, a efekt jaki nim uzyskuje jest nieco sztuczny. Zdecydowanie wolę duże, zaokrąglone pędzle, ale to oczywiście indywidualna kwestia. Myślę, że największą zaletą różu jest jego cudowny odcień. Jest taki naturalny, delikatny i uniwersalny. Będzie pasować kobietom o wielu typach urody. Nie wpada mocno w róż, ani pomarańcz, jest po prostu idealny :) Dobrze się go nakłada i dobrze współpracuje z podkładem. W ciągu dnia nie ciemnieje, ani też nie ściera. Myślę, że starczy mi na długi czas, ponieważ jest bardzo wydajny. Więc jeśli ktoś szuka naprawdę dobrego różu i przy tym nie zwraca uwagi na dołączony do niego aplikator, to polecam go w 100% :)

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kierowniczka81 - Idealny

Data dodania: 2017-05-04 14:40:47

Rimmel to róż zamknięty w gustownym i trwałym opakowaniu z uroczą koroną- symbolem marki i tłoczonymi na powierzchni konturami flagi. W trwałym pudełeczku o solidnym zamknięciu znajdziemy również niewielki i płaski pędzelek. Mimo jego rozmiarów, dobrze sprawuje się podczas nakładania kosmetyku na kości policzkowe. Róż jest miękki, jakby kremowy, nie kruszy się i nie pyli. Łatwo nabiera się na aplikator. Jest bardzo wydajny. Już niewielka ilość wystarczy do podkreślenia konturów, dając efekt naturalny, zdrowo wyglądającej, wypoczętej twarzy. Kosmetyk długo utrzymuje się na skórze, nie osypuje się i nie ściera. Nie ciemnieje w trakcie dnia, więc nie musimy obawiać się brzydkich, odcinających się plam na policzkach. Odcień 120 dobrze sprawuje się zarówno u posiadaczek skóry jasnej, jak również nieco ciemniejszej karnacji.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

e_fk_a - Piękny odcień różu

Data dodania: 2017-05-04 11:11:05

Rimmel, Lasting Finish to bardzo fajny produkt. Opakowanie jest małe i poręczne. W środku znajduje się mały pędzelek, który dla mnie jest zbyt "szorstki" i nie umiem nim dobrze nałożyć produktu. Używam do tego swojego sprawdzonego pędzla. To co mi się najbardziej podoba w tym różu to jego odcień, jest po prostu świetny. Pięknie podkreśla nasze policzki, nadaje im świeży, promienny wygląd. Róż zawiera dodatkowo delikatne rozświetlające drobinki, które dodają jeszcze blasku naszej skórze. Końcowy efekt jest niezwykle naturalny. Jest dość trwały, nie rozmazuje się, nie tworzy smug, utrzymuje się kilka godzin. Polecam:)

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE