Rimmel, Wake Me Up, korektor, nr 020 True Ivory, 7 ml, nr kat. 266971

000

2749

100 ml = 392,71 zł

Poleć znajomemu

Rimmel, Wake Me Up, korektor, nr 020 True Ivory, 7 ml, nr kat. 266971

000

2749

100 ml = 392,71 zł

Przejdź do regału »

Poleć znajomemu


opis produktu

020 True Ivory Wake Me Up, to nowy korektor w portfolio Rimmel, który pobudza i rozświetla okolice oczu. W całości kryje przebarwienia i inne niedoskonałości. Działa natychmiast przeciw oznakom zmęczenia i daje od razu efekt świeżej i obudzonej cery.

Formuła z wit. C dodatkowo odżywia cerę i sprawia, że jest promienna. Dla optymalnego efektu stosuj korektor Wake Me Up z podkładem z tej samej linii.



Opinie

Ekspert marki: Hanna Mytych: Naturalna, rozświetlona cera

Data dodania: 22-05-2017

Korektor Wake Me Up będzie idealny dla fanek podkładu Wake Me Up: jest dobrze kryjący i rozświetlający. Super się wpisuje w trend naturalnej, rozświetlonej cery. Dobrze zakrywa niedoskonałości i wygodnie się rozprowadza. To superkorektor w supercenie!

Lady Małgorzata - Polecam, ale tylko jako korektor pod oczy.

Data dodania: 2017-05-15 23:42:44


Z opisu tego kosmetyku wynika, że może służyć nam jako korektor pod oczy, ale także jako ten do twarzy, gdyż „w całości kryje przebarwienia i inne niedoskonałości”. Niestety, nie jest tak dobrze, jak przedstawia to producent. O ile jako produkt do stosowania pod oczy „Wake Me Up” sprawdza się bardzo dobrze, o tyle jako korektor do twarzy niestety nie. On po prostu ma zbyt lekką konsystencję (łatwo się rozprowadza, ale trudno wtapia w skórę i nie chce na niej dłużej pozostać), więc dlatego po jego nałożeniu niedoskonałości na twarzy są tak samo widoczne, jak przed nałożeniem.

Natomiast jako korektor pod oczy nie ma sobie równych. Można go używać w duecie z podkładem. Jeśli mamy doskonałą cerę, która wymaga tylko drobnego retuszu właśnie w okolicach oczu, sprawdzi się też solo. W niewidzialny sposób tuszuje cienie pod oczami oraz te w ich kącikach. Nie ściera się, nie waży, nie wymaga poprawek. Jednym słowem ;-) dobrze kryje, pięknie rozświetla i jest super trwały.

Dodam jeszcze, że zdziwił mnie jego kolor. Ale nie dlatego, że nie przypomina on (zgodnie z opisem) kości słoniowej, a raczej brzoskwinię, lecz dlatego, że taki odcień świetnie zamaskował moje cienie. Do tej pory zawsze używałam korektory o ton jaśniejsze od mojej cery i nie zawsze byłam z nich zadowolona. Natomiast te brzoskwiniowe pigmenty „Wake Me Up” świetnie zrównoważyły fioletowo-zielone zabarwienie skóry w okolicach oczu, a korektor nie odcinał się od reszty twarzy. Jestem pod dużym wrażeniem takich właściwości produktu marki Rimmel!

Niemniej odejmuję jedną gwiazdkę za niespełnione obietnice dotyczące korektora do twarzy.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

sapphiremyworld - efekt idealnie promiennego spojrzenia

Data dodania: 2017-05-16 21:45:29

Choć kolor kolektora nr 2 okazał się dla mnie nieco zbyt ciemny, to w duecie z podkładem, idealnie współgrał z moim jasnym odcieniem cery. Zdecydowanie należy przyznać, że korektor spełnił swoją funkcję, bo dobrze pokrył sińce i oznaki zmęczenia w okolicach moich oczu, rozświetlając je i czyniąc spojrzenie bardzie "wypoczętym". Jednym słowem - zamierzony efekt został osiągnięty! Odnośnie konsystencji jest ona dość lekka i mało gęsta ale dzięki temu produkt aplikuje się bez problemu i bardzo dobrze "wtapia" w skórę. Pomimo upływu godzin, makijaż w roli głównej z korektorem nie ulega "zniszczeniu" ani nie wymaga poprawek w ciągu dnia. Solidnie kryje i myślę, że jeszcze długo pozostanie ze mną.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

done51 - coś za coś - zbyt ciężka konsystencja, jednak krycie bardzo dobre

Data dodania: 2017-05-15 09:52:36

O ile podkład z linii Wake me up sprawdzał się u mnie całkiem nieźle, córki również mogą wydać taką samą opinię, o tyle korektor stosowany pod oczami po prostu ciemnieje i zbiera się w załamaniach i zmarszczkach. Są to cechy które niestety dyskwalifikują go, jeśli chodzi o stosowanie tam, gdyż mam wrażenie, że bardzo obciąża on tę cienką skórę. Dobrze radzi sobie natomiast w innych miejscach, jak np. niedoskonałości na brodzie czy czole, zaczerwienienia, naczynka, a pomimo dość ciemnego koloru ładnie i dyskretnie zachowuje się pod podkładem, nie ściera się i nie przebija. Opakowanie wygodne, poręczne, kosmetyk ma wygodny aplikator i na pewno będzie bardzo wydajny.

Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach

Czy ta opinia jest przydatna?

ansy1978 - Ciemnieje po nałożeniu

Data dodania: 2017-05-16 18:56:16

Korektor ma dosyć rzadką konsystencję, ale dzięki temu łatwo daje się rozprowadzić na delikatnej skórze pod oczami. Dobrze kryje zasinienia, dzięki czemu twarz nie wygląda na zmęczoną. Dużą zaletą jest to, że nie roluje się pod pudrem. Niestety po kilku godzinach gromadzi się w załamaniach skóry, co nie wygląda estetycznie i konieczna jest korekta makijażu. Poza tym kolor kosmetyku określony przez producenta jako kość słoniowa jest zdecydowanie za ciemny. Dodatkowo korektor już po aplikacji na skórę ciemnieje. Możliwe, że lepiej sprawdzi się latem, gdy będę miała opaloną twarz.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

małgorzata margaretka - Koryguje cienie pod oczyma

Data dodania: 2017-05-11 11:52:38

Przy mojej dosyć śniadej karnacji odcień tego korektora jest idealny. Dla mnie najważniejszym zadaniem Rimmel Wake Me Up jest niwelowanie cieni pod oczyma. Z tego, jak korektor sobie radzi jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim odpowiada mi forma aplikatora oraz lekka, półpłynna konsystencja, bo mogę wygodnie nałożyć punktowo odpowiednią jego ilość i precyzyjnie rozetrzeć czy wklepać tu lub tam. Korektor nakładam po nałożeniu podkładu i muszę przyznać, że podoba mi się efekt. Cienie są ładnie zniwelowane, przy czym wszystko wygląda naturalnie, bo korektor nie gromadzi się w załamaniach zmarszczek. Jest zupełnie przyzwoicie trwały.

Długotrwały efekt, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kolatka - Pięknie maskuje sińce

Data dodania: 2017-05-16 18:50:40

Też masz problem z podkówkami pod oczami? Jeśli tak, ten korektor Ci pomoże! Bardzo go polubiłam. Mimo że jest lekki i przyjemny w użyciu - ładnie maskuje sińce, a do tego jest naprawdę dobrej jakości. Nie zbiera się w załamaniach (a to dla mnie mega ważne!), nie warzy się. Wytrzymuje u mnie naprawdę cały dzień. Nie muszę co chwilę zaglądać w lusterko, by sprawdzić, czy nadal makijaż wygląda dobrze. Ja wiem, że wygląda dobrze, bo rano nałożyłam właśnie ten korektor :) Jestem zadowolona. Kolor także jest dla mnie w porządku, choć chętnie przetestowałabym także nieco jaśniejszy. Ale ten również ładnie współgra z moją cerą i podkładami (wchodzącymi w żółtawe tony). Polecam i sama będę po niego z przyjemnością sięgać. Jedyne co mnie drażni, to zawarte w nim błyszczące drobinki. Mega malutkie i ledwo zauważalne, ale wolałabym, by ich nie było. Chociaż z drugiej strony to właśnie one gwarantują ten promienny wygląd i świeże spojrzenie. Cóż, korektor jest rozświetlający, więc można było się tego spodziewać, więc nie mogę określać tego jako jego minus ;)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

AgusG - Kryje i rozświetla!

Data dodania: 2017-05-15 20:42:09

Bardzo dobry produkt. W 100% spełnia swoją funkcję. Kolor korektora idealnie współgra z moją cerą i dzięki temu jest niezauważalny. Kryje niedoskonałości i podkrążone oczy (chwała mu za to, bo student w czasie sesji ma zawsze podkrążone oczy!), a dodatkowo rozświetla, dzięki czemu oko wygląda na wypoczęte, a makijaż na doskonały. Ten korektor, to już stały element mojego makijażu. Polecam!

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kaasia.a - Rozświetla spojrzenie

Data dodania: 2017-05-15 18:00:21

Jestem podatna na sińce pod oczami, które są moją zmorą po każdej nieprzespanej nocy, dlatego sporo wymagam od korektorów. Wake Me Up jest z pewnością produktem bardzo dobrej jakości. Ma dość płynną, kremową konsystencję, z łatwością rozprowadza się po skórze i dobrze zakrywa cienie pod oczami. Niestety kolor True Ivory ma po zaschnięciu na skórze nieco bardziej ciepły odcień niż może się wydawać U mnie korektor bardzo dobrze wtopił się w kolor skóry, jednak w przypadku mojej przyjaciółki żółte tony odznaczały się w szczególności pod oczami. Posiadaczki chłodnego typu urody muszą na to uważać. Korektor oprócz dobrego krycia cieni delikatnie i naturalnie rozświetla skórę pod oczami, nadając spojrzeniu świeży i promienny wygląd. Dobrze kryje niedoskonałości i bardzo dobrze radzi sobie z zaczerwienieniami i pajączkami, sprawiając, że stają się one praktycznie niewidoczne. Korektor jest bardzo trwały i nie ma potrzeby, by poprawiać go w ciągu dnia. Nie wysusza skóry i nie uwydatnia suchych skórek czy zmarszczek. Nie podrażnia, nie uczula i nie powoduje szczypania oczu.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

urwhatusee - Dobrze radzi sobie z kryciem niedoskonałości i dodaje blasku

Data dodania: 2017-05-15 14:24:13

Bardzo dobry korektor, który dobrze kryje niedoskonałości i rozświetla skórę pod oczami. Nie radzi sobie jedynie z bardzo dużymi i wyraźnymi opuchnięciami – ale to całkiem zrozumiałe. Nadaje się nawet dla osób o bardzo bladej karnacji, nie odznacza się. Bardzo łatwo go wklepać, ma delikatną konsystencję, która nie wymaga tarcia i wsmarowywania. Wchłania się równo. Pędzelek jest okej, pomaga nałożyć na twarz odpowiednią ilość produktu. Jedyny zarzut – jest go bardzo mało i szybko się kończy!

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

netka3 - Redukuje sińce i ujednolica koloryt

Data dodania: 2017-05-15 14:09:19

Głównym zadaniem korektorów pod oczy jest niwelowanie cieni pod oczami. Muszę przyznać, że korektor Wake Me Up, Rimmel spełnia tą rolę dość dobrze. Po nałożeniu, natychmiast rozświetla okolice oczu i redukuje sińce. Ujednolica koloryt skóry i w widoczny sposób zmniejsza oznaki zmęczenia po nieprzespanej nocy ;) Radzi sobie również z drobnymi niedoskonałościami i zaczerwieniami na twarzy. Idealnie komponuje się z moim podkładem, nie roluje się, nie zbiera w załamaniach skóry. Lekka, półpłynna konsystencja, łatwo się aplikuje i szybko stapia z skórą. Wygodny aplikator - pędzelek ułatwia punktowe nakładanie korektora. Odcień nr 020, True Ivory, wbrew pozorom nie należy do najjaśniejszych, kolor wpada bardziej w miodowy beż. Wart wypróbowania!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

kierowniczka81 - Żegnajcie cienie i zmęczone spojrzenie

Data dodania: 2017-05-15 07:58:35

Zbyt mało snu, za dużo stresu lub po prostu złośliwość „Matki Natury” i cienie pod oczami gotowe. O ile dobra kawa pozwala pobudzić się rano do działania, tak na przebarwienia na twarzy pomoże dobry korektor. Rimmel jest kosmetykiem lekkim, ale dobrze kryjącym. Nie wchodzi w załamania skóry, nie ciemnieje z upływem godzin, nie błyszczy się, daje matowe długotrwałe wykończenie, ale nie przesusza. Okolice oczu są rozświetlone, koloryt poprawiony, twarz wygląda na młodszą i wypoczętą. Korektor jest delikatny, nie podrażnia skóry, nie powoduje łzawienia. Wake Me Up współpracuje z różnymi podkładami, za każdym razem dając bardzo dobry efekt. Możemy nakładać go załączonym do buteleczki aplikatorem, palcem lub gąbeczką. Za każdym razem efekt jest wyśmienity. Odcień 020 sprawdzi się niemal u wszystkich. Wyjątkiem od reguły będą posiadaczki wyjątkowo jasnej skóry. Dla nich kolor ten będzie ciut za ciemny.

Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

patabloguje - Dobry produkt!

Data dodania: 2017-05-14 18:58:48

Od pewnego czasu brakowało mi w kosmetyczce dobrego korektora szczególnie pod oczy. Produkty marki Rimmel znam już dobrze, podkład z serii Wake Me Up towarzyszył mi swojego czasu. Wiedziałam więc, że odcień korektora 020 będzie idealnie trafiony w przypadku mojej karnacji. Wygodny aplikator pozwala na bezproblemową aplikację korektora w okolice oczu, korygując tym samym sińce i zaciemnienia. Konsystencja produktu nie jest zbyt rzadka, ale też nie zbyt gęsta. Doskonale nadaje się więc także do punktowego tuszowania drobnych niedoskonałości. Ładnie stapia się z podkładem i co ważne - nie ciemnieje w ciągu dnia. Razem z makijażem wytrzymuje cały dzień i maskuje to, co faktycznie chcę ukryć. Jestem bardzo zadowolona z jego działania i od teraz ciągle mam go pod ręką.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja, Wydajny, Długotrwały efekt

Czy ta opinia jest przydatna?

Zuza M. - Kotektor na 3+

Data dodania: 2017-05-14 18:52:06

Niestety, natura nie poskąpiła mi sińców pod oczami, dlatego codziennie używam korektora pod oczy. Jak wiadomo ten idealny do codziennego użytku musi mieć lekką konsystencję. I tak jest w przypadku korektora Wake Me UP. Niestety, konsystencja jest chyba aż za lekka, bo nie daje takiego krycia, jakiego się spodziewałam. Lepiej sprawdzi się w okolicach ust i brody. Niemiłym zaskoczeniem był dla mnie kolor, który jak na 020 jest dość ciemny, na pewno nie nadaje się do rozjaśniania cery przeciętnej, bladej Polki. Kolor ten niestety wpada lekko w pomarańcz, co według mnie nie wygląda za dobrze. Następnym razem muszę wypróbować jaśniejszy odcień, może on sprawdzi się lepiej. Produkt mogę pochwalić za wygląd i aplikator, który ułatwia nałożenie odpowiedniej ilości produktu

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu

Czy ta opinia jest przydatna?

liryczka - Świetnie sprawdzajacy się korektor!

Data dodania: 2017-05-14 15:19:38

Troszeczkę obawiałam się nowego korektora od Rimmela ujrzawszy, że jest to True Ivory, a ja jednak do blachodziów niestety nie należę. Aczkolwiek zbliżająca się sesja i kolosy sprawiają, że coraz częściej zawalam część nocy by móc wyrobić się z materiałem i w takich sytuacjach korektor kryjący nieestetyczne skutki nieprzespanych nocy jest niezbędny. I tutaj przeżyłam zaskoczenie, ponieważ jasny korektor idealnie współgrał z moim podkładem, zostawiając moje wątpliwości. Oczywiście jest ciut za jasny, ale takim sposobem przez przypadek zafundowałam sobie minimalne konturowanie twarzy jak i pozbycie się sińców pod oczami. Po użyciu korektora mogłam śmiało stwierdzić, że wyglądałam na wyspaną oraz świeżo wypoczętą. Gdy spotkały mnie różne nieprzyjemności związane z wypryskami na twarzy korektor od Rimmela również sobie z nimi poradził ukrywając je przed wielką randką :) Jest wydajny, opakowanie i aplikacja podobna do budowy błyszczyków, a to umożliwia precyzyjne nakładanie. Zdecydowanie polecam!

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

takiemojeoderwanie - Doskonale kryje i rozświetla

Data dodania: 2017-05-14 15:17:38

Bardzo lubię podkład Wake Me Up Rimmela, więc z wielką ciekawością przystąpiłam do testów korektora z tej samej linii. Pierwszym zaskoczeniem był dla mnie kolor, który w opakowaniu zdawał się dość ciemny i żółtawy jak na True Ivory. Jednak przy mojej śniadej karnacji jest idealny, stapia się pięknie ze skórą i fantastycznie ją rozświetla dając wrażenie świeżej i wypoczętej twarzy. Jego krycie jest bardzo dobre, a jednocześnie nie powoduje ciężkości, ani efektu maski. Ładnie pokrywa cienie, szybko się wchłania, a dzięki lekkiej, płynnej konsystencji idealnie się rozprowadza. Wygodny aplikator ułatwia nakładanie, a wklepany zarówno palcami, jak i gąbeczką do makijażu daje tak samo zadowalający efekt. Nie podkreśla zmarszczek, ani nie wchodzi w zagłębienia. Jest praktycznie niewidoczny a jednocześnie robi swoje. Jak dla mnie tak wygląda idealny korektor pod oczy. Obawiam się tylko, że dla bladolicych będzie on za ciemny.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

zombiegirl92 - Świeży i wypoczęty look

Data dodania: 2017-05-12 22:14:46

Nowość od firmy Rimmel to produkt z kultowej już serii "Wake me up", która ma za zadanie "pobudzić" nas do życia i nadać skórze zdrowy blask. Korektor zamknięty jest w smukłej, zgrabnej butelce z pomarańczową nakrętką. Aplikator jest klasyczny, taki jak zazwyczaj w produktach tego typu. Konsystencja jest rzadka, produkt daje się z łatwością rozprowadzić i "scalić" ze skórą, za równo palcem, jak i gąbeczką do makijażu. Efekt jaki daje nowość jest rzeczywiście bardzo ładny - rozświetla okolice pod oczami, nadaje wypoczęty look. Niestety bardzo duże zastrzeżenia mam co do koloru - odcień, który teoretycznie powinien być jasny (w końcu "ivory"), jest dość ciemnym beżem i o ile nie jesteśmy bardzo jasne to jeszcze można względnie go "wpracować". Przy jaśniejszej karnacji, lub jaśniejszym podkładzie, niestety to już nie przejdzie. Kolejnym minusem jest fakt, iż korektor utrwalany pudrem traci niestety swoje ładne wykończenie i uwidaczniają się wszelkie drobiny brokatu w nim zawarte. Oprócz tego małego minusu nie zauważyłam więcej wad - nowość ani się nie warzy, ani nie wchodzi szczególnie w załamania, ani na całe szczęście nie oksyduje. Niemniej jednak, przez odcień, nie jest on moim ulubieńcem i raczej się nim nie stanie

Spełnia swoją funkcję, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

e_fk_a - Ładnie kryje

Data dodania: 2017-05-09 09:48:23

Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat podkładu Rimmel Wake Me Up i ucieszyłam się, że będę miała możliwość przetestowania korektora z tej serii. Korektor jest w formie płynnej, nakładamy go pędzelkiem takim jaki możemy spotkać w błyszczykach. Ja mam odcień True Ivory i niestety jest on dla mnie za ciemny i wpada mocno w żółte tony, przez co nie współgra z moim podkładem i przebija przez niego, a szkoda, bo korektor ładnie kryje cienie pod oczami i radzi sobie dość dobrze z zaczerwienieniami i drobnymi niedoskonałościami cery. Z chęcią kupię jeszcze ten korektor, tylko jaśniejszy odcień.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

saszka_ - Wygoda aplikacji!

Data dodania: 2017-05-08 21:11:03

Korektor ten sprawdzi się w szczególności u osób, którzy mają jasną cerę, jednak wpadającą w żółte tony, ponieważ pomimo nazwy "True Ivory", po której spodziewałam się jasnej barwy, korektor jest dosyć intensywny i właśnie "żółtawy". W pierwszej chwili pomyślałam, że zamiast maskować drobne niedoskonałości skóry, będzie je wybitnie uwidaczniał i sprawi, że zamiast równego, estetycznego makijażu, na twarzy pojawią się komiczne plamki. Pozytywnie zaskoczył mnie jednak fakt, że korektor naprawdę ładnie maskuje drobne krostki, cienie pod oczami czy zaczerwienienia, a przede wszystkim wcale nie jest żółty po nałożeniu na twarz! To była dla mnie naprawdę duża niespodzianka :) Korektor bez problemu łączy się z innymi kosmetykami do makijażu, nawet dużo jaśniejszym podkładem. Nie tworzy też nieestetycznych grudek, nie uczula :) Duży plus za formę aplikacji! Pędzelek znany nam doskonale z błyszczyków pozwala precyzyjnie zaaplikować kosmetyk w miejscu, w którym nasza skóra tego potrzebuje :) Śmiało można zabrać go do torebki i szybko oraz łatwo poprawić makijaż, a to cecha, za którą pokocha go każda kobieta! Na pewno chętnie będę po niego sięgać latem, gdy moja skóra będzie opalona i wówczas idealnie stopi się z jej kolorytem :)

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE