promocja

Rimmel, Wonderfull Wake me up, tusz do rzęs, czarny, 11ml, nr kat. 218821

3799

2899

100 ml = 263,55 zł

Poleć znajomemu

Promocja trwa od 20.05.2017 do 30.05.2017 lub do wyczerpania zapasów

Promocja dotyczy wybranych artykułów z linii i obowiązuje w wybranych drogeriach Rossmann. Pełna lista sklepów dostępna na stronie www.rossmann.pl/drogerie

promocja

Rimmel, Wonderfull Wake me up, tusz do rzęs, czarny, 11ml, nr kat. 218821

3799

2899

100 ml = 263,55 zł

Przejdź do regału »

Poleć znajomemu

Promocja trwa od 20.05.2017 do 30.05.2017 lub do wyczerpania zapasów

Promocja dotyczy wybranych artykułów z linii i obowiązuje w wybranych drogeriach Rossmann. Pełna lista sklepów dostępna na stronie www.rossmann.pl/drogerie


opis produktu

Maskara daje efekt „rozbudzonego oka” dzięki pogrubieniu, wydłużeniu i uniesieniu rzęs. Formuła z witaminami i ekstraktem z ogórka sprawia, że rzęsy są gładkie i odżywione. Precyzyjna szczoteczka dociera do każdej rzęsy osobno sprawiając, że są pogrubione, podniesione i rozdzielone bez grudek – dając efekt otwartego oka.



Opinie

Ekspert marki: Hanna Mytych Junior Brand Manager: formuła z witaminami i ekstraktem z ogórka

Data dodania: 02-04-2015

Twoje rzęsy wyglądają świetnie dzięki precyzyjnej szczoteczce z miękkimi otulającymi rzęsy włóknami które docierają do każdej nawet najmniejszej rzęsy wyraźnie ją podkreślając i pogrubiając bez grudek. Specjalnie uformowana szczoteczka dodatkowo unosi i wydłuża rzęsy od nasady aż po same końce dając końcowy efekt otwartego oka. Twoje rzęsy świetnie się czują dzięki formule z witaminami i ekstraktem z ogórka. Rzęsy są wzmocnione i odżywione przez cały dzień.

en01 - Zielona nowość

Data dodania: 2015-04-16 17:12:36

Rimmel, Wonderfull Wake me up, to mój pierwszy pachnący tusz. Zapach, jak się można domyślić po intensywnie zielonym opakowaniu, jest ogórkowy. Samo opakowanie jest poręczne i łatwo się zakręca, co niekiedy jest problemem przy niektórych maskarach.

Dla mnie dużym plusem jest klasyczna, niesilikonowa szczoteczka. Nie ma ona jednak idealnego kształtu ponieważ w miejscach wybrzuszeń szczotki nakłada się więcej produktu, co utrudnia malowanie rzęs.

Producent obiecuje pogrubienie i wydłużenie naszych rzęs. Efekt pogrubienia jest jednak bardzo delikatny i działanie tuszu sprowadza się jedynie do ładnego rozdzielenia i wydłużenia rzęs. Trwałość produktu jest bardzo dobra, tusz nie osypuje się przez wiele godzin.

Polecam fankom naturalnego makijażu oka.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

eekhm - Jedyny minus to niewygodna szczotka

Data dodania: 2015-04-15 19:01:19

Tusz zamknięty jest w eleganckim, błyszczącym opakowaniu. Nieźle prezentuje się w kosmetyczce.

Co do działania - fajnie rozdziela rzęsy, unosi je (takie jest w końcu jego przeznaczenie), spojrzenie wydaje się rozbudzone, a oko otwarte. Tusz nie tworzy grudek, nie skleja rzęs (za co byłby u mnie skreślony).

Długo utrzymuje się na rzęsach - przez kilka dni ciągłego stosowania nie zauważyłam, żeby choć raz się osypał. Jednocześnie nie sprawia problemów przy wieczornym makijażu - nie rozmazuje się, nie tworzy "efektu pandy". Ułatwia to wieczorną toaletę, a ponadto nie powoduje czerwienienia się oczu i skóry wokół nich. Dodatkowo, oka nie trzeba długo trzeć, co zapobiega nadmiernemu wypadaniu rzęs.

Jedyny jego minus, to niewygodna szczoteczka. Ma kształt...przewróconego bałwana. To sprawia, że nałożenie maskary zajmuje mi więcej czasu niż przy użyciu tuszu z bardziej popularną szczotką. Trzeba bowiem bardziej uważać, aby nie odbić sobie produktu na powiekach, co niestety, mimo przykładania się i staranności i tak najczęściej się zdarza. Malując dolne rzęsy zawsze muszę oczyścić skórę pod okiem wacikiem.

Powyższy minus rekompensuje zaś...piękny, melonowo-ogórkowy zapach! To pierwszy pachnący tusz, z jakim miałam do czynienia. Myślałam, że opisane na opakowaniu ekstrakty z ogórka mają działanie jedynie pielęgnacyjne, ale nadają temu produktowi również pięknej woni. Jest to wyczuwalne, mimo, że od rzęs do nosa kawałek drogi. Bardzo uprzyjemnia to żmudną aplikację tego produktu. Dlatego, mimo nietrafionej szczoteczki, ten tusz dostaje ode mnie cztery gwiazdki.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

kaska171 - świeże spojrzenie

Data dodania: 2015-04-17 21:25:00

Tusz Rimmel zapakowany jest w elegancką, przyciągającą wzrok buteleczkę. Gdy otwieramy to cudeńko wyczuwamy przyjemny, świeży, ogórkowy zapach. Jak dla mnie to innowacja w tuszach do rzęs, żaden z wcześniej używanych przez mnie nie pachniał tak ładnie i świeżo. Tusz posiada tradycyjną szczoteczkę o nietypowym kształcie, która dobrze rozdziela i delikatnie unosi rzęsy. Produkt ładnie wydłuża i pogrubia rzęsy, bez przesadzonego, teatralnego efektu. Nie osypuje się i nie rozmazuje. Bez problemu zmywa się płynem micelarnym.

Spełnia swoją funkcję, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach

Czy ta opinia jest przydatna?

małgorzata margaretka - Nie tylko tuszuje, ale i pielęgnuje

Data dodania: 2015-04-14 10:49:33

Ten tusz jest jak skrojony pod moje potrzeby.
Lubię naturalny makijaż oka, rzęsy muszą być dobrze wytuszowane, pogrubione i wydłużone, ale nie lubię efektu sztucznych rzęs.
Rimmel, Wonderfull Wake właśnie tak się zachowuje. Żadnych grudek, moje rzęsy są lekko podniesione i jeśli chcę, odpowiednie prowadzenie szczoteczki lekko podkręca górne rzęsy.
Szczoteczka jest bardzo udana, miękka, w kształcie niespotykanym, bo nazwałabym go wydłużoną gruszką, idealnie zagarnia wszystkie włoski pokrywając je odpowiednią warstewką tuszu.
Podoba mi się też kształt i kolorystyka tego tuszu Rimmela. Nowoczesny design cieszy oko i ładnie prezentuje się w kosmetyczce, a zielony, metalizujący kolor, pełen optymizmu i świeżości, pozwala nie zapominać, że zawarty w tuszu ekstrakt z ogórka daje naszym rzęsom gładkość i odżywienie.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

Zakynthos - Efekt rozbudzonego oka

Data dodania: 2015-04-10 16:33:09

Maskara daje efekt rozbudzonego oka - tak jest! Rzęsy są super ułożone, pogrubione i wydłużone. Szczoteczka dobrze unosi je do góry, idealnie rozczesuje każdą rzęsę - nie skleja, nie pozostawia grudek. Oko jest ładnie podkreślone, spojrzenie świeże i efektowne. Świeżości dodaje również przyjemnie świeży zapach ogórka. Maskara jest delikatna, polecam ją zdecydowanie do dziennego makijażu.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

globetrotterka - spojrzenie na uwodzenie:)

Data dodania: 2015-04-03 13:54:45

Dzięki maskarze moje spojrzenie nabrało wyrazistości i świeżości! Szczoteczka znakomicie rozprowadza tusz rzęsa po rzęsie, bez sklejania rzęs, a co najgorsze rozmazywania tuszu. Już za 1 pociągnięciem szczoteczki rzęsy są kilkakrotnie pogrubione i delikatnie podkręcone.
Mimo, że używam maskary kilka dni, już widzę jak wpływa pozytywnie na kondycję rzęs - są bardziej lśniące a nawet wręcz pogrubione. Nie muszę zatem wcześniej sięgać po odżywkę do rzęs.
I jeszcze jeden, praktyczny element - wygodna , poręczna szczoteczka, która znakomicie trzyma się w dłoni i pozwala na dokładne rozprowadzenie kosmetyku.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

EWA-W - Jak dla mnie idealny...

Data dodania: 2015-04-15 20:28:12

Tusz do rzęs marki Rimmel to obecnie mój ideał.

Opakowanie to klasyczna tubka w zielonym, lśniącym kolorze z standardowej wielkości szczoteczką. Aplikacja jest prosta dzięki własnie odpowiedniej wielkości pędzelka. Rzęsy po aplikacji są idealnie rozczesane, rozdzielone. Dodatkowo widoczny jest efekt uniesienia. Co do pogrubienia o którym wspomina producent jest ono delikatne.
Tusz utrzymuje się na rzęsach przez cały dzień, nie kruszy się i nie zlepia rzęs.

Polecam!

Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE