promocja

Wibo, 3 steps to perfect face, zestaw do konturowania twarzy, dark, 10 g, nr kat. 250527

2479

1979

100 g = 197,90 zł

Poleć znajomemu

Promocja trwa od 20.07.2017 do 30.07.2017 lub do wyczerpania zapasów

Promocja dotyczy wybranych artykułów z linii i obowiązuje w wybranych drogeriach Rossmann. Pełna lista sklepów dostępna na stronie www.rossmann.pl/drogerie

promocja

Wibo, 3 steps to perfect face, zestaw do konturowania twarzy, dark, 10 g, nr kat. 250527

2479

1979

100 g = 197,90 zł

Przejdź do regału »

Poleć znajomemu

Promocja trwa od 20.07.2017 do 30.07.2017 lub do wyczerpania zapasów

Promocja dotyczy wybranych artykułów z linii i obowiązuje w wybranych drogeriach Rossmann. Pełna lista sklepów dostępna na stronie www.rossmann.pl/drogerie


opis produktu

Paleta do konturowania, będąca kontynuacją paletki 3 STEPS TO PERFECT FACE, tym razem została rozszerzona o ciemniejszą kolorystykę. Składa się ona z trzech niezbędnych elementów do wykonania makijażu. W jej skład wchodzi: -rozświetlacz-nadający złocisty blask bez pozostawienia koloru, idealnie rozprowadzająca się formuła zapewnia efekt rozświetlenia na wiele godzin, -bronzer-nadaje opalony odcień skóry w klasycznym odcieniu, dzięki umiejętnemu użyciu można wykreować idealny kształt twarzy, -róż w najbardziej pożądanym odcieniu z perłą holograficzną-daje niesamowity odcień różu ze złotą poświatą. Idealna aplikacja, wystarczy jedno muśnięcie, aby uzyskać subtelny odcień promiennych policzków ze złotą poświatą.



Opinie

Beauty Junkie - Tylko na wakacje w tropikach.

Data dodania: 2016-10-16 21:00:05

Na początku dam duży plus producentowi, że umieścił trzy produkty do konturowania w małej, poręcznej patelce, która łatwo zmieści się w każdej torebce. Już od pierwszego użycia zaczął mi nieco przeszkadzać mocny, perfumowany zapach, który na szczęście szybko się ulatnia. Brązer ma odcień typowy dla mlecznej czekolady, jest bardzo mocno napigmentowany i łatwo można sobie nim zrobić plamy. Według mnie lepiej nadaje się do "opalenia" twarzy niż jej konturowania. Rozświetlacz odpowiednio zaaplikowany pozwoli uzyskać efekt tafli mieniącej się złotymi i żółtymi odcieniami. Róż to zdecydowanie najsłabsze ogniwo tej paletki. Ma on mocno ceglany kolor i bardzo łatwo stworzyć nim nieestetyczne plamy. Myślę, że pasowałby jedynie dziewczynie, która posiada bardzo ciemną karnację. Po wykonaniu makijażu całą paletką wyglądałam jakbym mocno przesadziła z leżeniem na Słońcu i niestety musiałam go zmyć. Tylko rozświetlacz zdobył choć trochę mojej sympatii, a cała reszta niestety nigdy nie będzie przeze mnie używana. Produkt oceniam jako mocno średni, odcienie są słabo przemyślane i żaden do siebie nie pasuje. Niestety nie poleciłabym go nikomu.

Wydajny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

ansy1978 - Fajny zestaw

Data dodania: 2016-10-16 15:19:46

Miałam obawy czy zestaw w ciemnej wersji będzie odpowiedni do mojej jasnej cery. Okazało się, że mogę stosować rozświetlacza i bronzera - pasują do mojej karnacji. Problem jest z różem, który ma nietypowy jak na tego typu kosmetyk kolor. Nie do końca mi pasuje.
Kosmetyki są dobrej jakości, bez problemu dają się nakładać i rozcierać. Przy umiejętnym stosowaniu fajnie modelują twarz. Nie wywołują żadnych podrażnień ani uczuleń. Dają się łatwo zmywać podczas demakijażu.
Opakowanie jest eleganckie, wyposażone jest w lusterko. Zaletą tego zestawu jest to, że zawiera instrukcję stosowania poszczególnych kosmetyków.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kolatka - 2 na 3 produkty na TAK

Data dodania: 2016-10-16 22:47:06

Po pierwsze - bardzo ładnie prezentująca się paletka. Plus za wszystkie potrzebne do zrobienia makijażu 3 produkty w zestawie. Kolejny za lusterko w zestawie, które przyda się na wszelakich wyjazdach czy dłuższych podróżach.

Jak spisują się poszczególne produkty? Bardzo polubiłam się z bronzerem i rozświetlaczem. Róż najmniej mnie przekonuje i raczej omijam go w swoim makijażu - zastępuje go aktualnie innym różem marki Wibo - Ecstasy Blusher. Jest dla mnie po prostu zbyt ciemny. Może lepiej spisywałby się jako uzupełnienie bronzera, gdy wykorzystamy go pomiędzy bronzerem a rozświetlaczem, a nie standardowo na policzkach? Mi jednak nie leży używanie jeszcze kolejnego produktu, nie mam na to czasu i energii, wystarczają mi już te 3 produkty do konturowania twarzy, także róż z zestawy raczej nie będzie cieszył się moją sympatią :)

Bronzer ładnie się spisuje i współgra z moją jasną cerą. Łatwo się go nakłada i fajnie wygląda. Łatwo się rozciera jego granice, trzeba tylko uważać, by nie przesadzić z jego ilością. Rozświetlacz tworzy piękną poświatę na kościach policzkowych. To mój ulubieniec z tej paletki, bo nie tworzy tandetnego, brokatowego efektu na twarzy, za którym nie przepadam.

Ogólnie jestem zadowolona. 2 na 3 produkty bardzo mnie do siebie przekonują :) A róż chyba lepiej sprawdzi się na opalonej, ciemnej karnacji.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

sapphiremyworld - świetna jakość

Data dodania: 2016-10-16 22:23:58

Wibo, 3 steps to perfect face czyli produkt, który powinna posiadać w swojej kosmetyczce każda kobieta, która lubi aktualne, makijażowe trendy.
Zestaw do konturowania twarzy to 3 stopniowy kosmetyk, który w swoim składzie zawiera prasowany puder konturujacy, rozświetlacz i róż do policzków.
Przy pomocy tego niesamowitego zestawu możemy stworzyć coś, co aktualnie jest prawdziwym hitem-konturing twarzy.
Opakowanie w formie niewielkiej paletki doskonale pokazuje nam krok po kroku jak wykonać doskonały makijaż. Obrazek zamieszczony z tyłu pudełeczka jest niezwykle przydatny dla tych pań, które swoją przygodę z konturowaniem dopiero zaczynają.
Pudełeczko utrzymane jest w klasycznej czerni a w jego środku znajdziemy podręczne i dość duże lustereczko, które pozwoli nam poprawić makijaż, gdziekolwiek będziemy.
Każdy z elementów, zarówno bronzer jak i rozświetlacz z różem są bardzo trwałe i doskonale napigmentowane. Dobrze rozprowadzają się po twarzy i wnikają w strukturę cery, nie pozostawiając plam.
Przy jego pomocy zdecydowanie łatwiej jest mi wykonać prawidłowy makijaż, który zrobię niemal każdego dnia, ponieważ zamiast 3 różnych kosmetyków, pod ręką mam tylko jeden. Zdecydowanie 3 steps to perfect face zasługuje za uwagę, zwłaszcza, że niczym nie odbiega od droższych jego odpowiedników. Świetna jakość!

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Innowacyjny, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

lawalenda - Trio dla każdej kobiety

Data dodania: 2016-10-16 18:05:13

Miałam okazję używać poprzednią wersję produktu 3 steps to perfect face od Wibo, dlatego od razu wiedziałam czego mogę się spodziewać.
To co najważniejsze- kocham takie odcienie! Nie jestem miłośniczką cukierkowego różu i pomarańczowego bronzera jak pewnie większość z nas, więc od razu ucieszyłam się na widok tego produktu. Ciekawie przygaszony róż pierwszy zwrócił moją uwagę. Dobrze modeluje kości policzkowe, a złote drobinki zapewniają promienny wygląd.
Z bronzerem też współpracuje mi się bardzo dobrze. Chłodny odcień jest idealny dla bladziochów. Trzeba jednak uważać, bo jest dobrze napigmentowany i można narobić sobie plam ;)
Co do rozświetlacza, to z niego jestem najmniej zadowolona. Liczyłam na lepszy efekt idealnej tafli, ale generalnie nie jest najgorzej. Na pewno Wibo poprawiło to i owo w porównaniu do poprzedniej edycji naszego trio. :)
Super sprawa dla każdej miłośniczki makijażu. Dodatkowo plusem jest eleganckie i piękne w swej prostocie opakowanie, które uwiodło mnie totalnie!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

angelusia - Mogło być lepiej...

Data dodania: 2016-10-07 10:54:13

Jestem totalnym debiutantem, jeśli chodzi o konturowanie twarzy. Dlatego też z mojej paletki korzystam z umiarem. Nie chcę stworzyć tandetnego efektu, który nie pozwalałby mi wyjść na miasto, do ludzi.

Na plus z pewnością zasługuje opakowanie zestawu. Paletkę można zabrać w podróż, ponieważ ma lusterko, a materiał, z którego została wykonana, nie połamie się podczas przechowywania w przepełnionej walizce czy kosmetyczce.

Co przypadło mi do gustu? Z pewnością rozświetlacz! Tworzy na twarzy ciekawy efekt, niezbyt chłodny, dla mnie idealny. Róż też fajny, ale trzeba używać go z umiarem. Może podkreślać niedoskonałości, aczkolwiek umiejętnie nałożony, dopełni i ożywi makijaż. Natomiast bronzer to już zupełnie nie moja bajka. Jest zbyt ciemny, tworzy nieestetyczne plamy. Trwałość tych trzech kosmetyków z paletki nie powala, więc cały zestaw oceniam tylko na trzy gwiazdki...

Wydajny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

BabciaB. - Nie tylko dla ciemnej cery

Data dodania: 2016-10-16 18:49:48

Zestaw do konturowania sprezentowałam córce. Wg jej opinii zestaw zasługuje na mocne 4 gwiazdki. Mimo, że zestaw jest z kategorii dark, to sprawdził się na jej jasnej cerze. Wystarczyło trochę więcej ostrożności przy aplikacji i twarz w subtelny sposób nabierała nowego kształtu. Najłatwiej było operować rozświetlaczem, natomiast najostrożniej trzeba było obchodzić się z różem, który ma ciemny, ceglany kolor i niewprawioną ręką łatwo można sobie zrobić krzywdę. Zestaw jest zamknięty w eleganckim opakowaniu z lusterkiem, a na tylnej stronie jest podpowiedź jak z niego korzystać.

Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

mentoskaa - Świetna pigmentacja!

Data dodania: 2016-10-16 14:33:49

Bardzo lubiłam wersję light paletki 3 Steps To Perfect Face, więc ochoczo zabrałam się za testy odcienia dark. Bronzer jest nieco ciemniejszy i cieplejszy, niż ten z podstawowej wersji paletki, więc raczej nie nadaje się do konturowania, a raczej do ocieplenia i "opalenia" twarzy. Ma świetną pigmentację, jest miękki i kremowy, podobnie jak pozostałe dwa pudry. Rozświetlacz jest złoty, daje efekt pięknej tafli i zdecydowanie jest moim ulubieńcem z tej paletki. Najrzadziej używałam różu, który ma brązowo-ceglasty odcień i nada się raczej dla posiadaczek ciemniejszych, śniadych karnacji. Mnie nie podpasował. Jednak moja ogólna ocena paletki to dobra piątka z plusem, ze względu na dobrą konsystencję produktów i ich pigmentację. Bez problemu rozcierają się i blendują na skórze, nie tworzą plam i są trwałe. Minusik za mocno perfumowany zapach - wolę kosmetyki bezzapachowe.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

domfollowill - Przyjemne trio

Data dodania: 2016-10-15 18:01:25

Zestaw do konturowania od Wibo powędrował do mojej bratowej, która ma ciemniejszą karnację niż ja. Od dłuższego czasu polowała na przyzwoity zestaw, zawierający niezbędne kosmetyki do konturowania twarzy, więc propozycja Wibo wydawała się być idealnym rozwiązaniem. Zestaw tworzą rozświetlacz, bronzer i róż, a więc komplet potrzebnych malowideł. Rozświetlacz świetnie spełnia swoje zadanie, nadając skórze promienny, wypoczęty wygląd. Bronzer również daje radę, trzeba co prawda uważać przy aplikacji, ponieważ można przesadzić i przerysowany efekt gotowy. Oba kosmetyki doskonale pasują do karnacji mojej bratowej, która była zachwycona ich działaniem. Jak sprawa wygląda w przypadku różu? Trzeba zaznaczyć, że nie jest to klasyczny odcień różu i nie wszystkim przypadnie on do gustu i podobnie było w przypadku mojej testerki. Wciąż próbuje się z nim zaprzyjaźnić i chyba idzie jej coraz lepiej, ale zdecydowanie nie jest to miłość od pierwszego wejrzenia. Jak kosmetyki zachowują się w ciągu dnia? Trwałość nie powala na kolana, nie ma co liczyć, że malując się rano, wieczorem wciąż będziemy mogły cieszyć się nieskazitelnym konturowaniem. Muszę jednak zaznaczyć, że zarówno bronzer, rozświetlacz jak i róż bardzo ładnie "schodzą" z twarzy. Nie tworzą nieestetycznych plam, a jedynie blakną, więc nie musimy martwić się, że skończymy z wyglądem klauna.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

marsala_fox - Zestaw do konturowania Wibo

Data dodania: 2016-10-15 09:40:42

Zestaw do konturowania Wibo jest wręcz genialnym rozwiązaniem- trzy produkty dobrej jakości, zamknięte w kompaktowym opakowaniu z lusterkiem. Dzięki temu zestaw świetnie sprawdzi się w podróży, nie zajmie dużo miejsca.
Produkt jest bardzo wydajny, dzięki neutralnym tonom nadaje się dla każdego typu urody.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Patrycja28_0 - Jeden produkt, a trzy zastosowania.

Data dodania: 2016-10-14 19:18:55

Mogłoby się wydawać, że konturowanie twarzy jest dość banalne. Może i jest, ale dość ciężko jest wybrać odpowiedni puder, róż oraz rozświetlacz by wyglądać perfekcyjne przez cały dzień. I tutaj służy nam pomocą to oto eleganckie cudeńko. Pięknie zaprojektowane pudełeczko kryje w sobie trzy kroki do idealnie podkreślonej twarzy, tak by uwydatnić jej piękno. Prasowany puder wyrównuje kontur twarzy, rozświetlacz jak sama nazwa wskazuje nadaje promiennego wyglądu, natomiast róż idealnie uwydatnia nam policzki. Dzięki kompozycji takich trzech kroków twarz jest smuklejsza, bardziej promienna, a jej koloryt jest wyrównany na całej powierzchni twarzy. Moim zdaniem efekt jest zadowalający. Przez większość dnia dość dobrze się utrzymuje, jednak wieczorem już widać jego starcia. Minusem jest brak jakiegokolwiek pędzelka, który umożliwiłby dokładniejsze ich rozprowadzanie.

Spełnia swoją funkcję, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

en01 - Zakochana w lusterku

Data dodania: 2016-10-14 18:10:41

Nowa paletka do konturowania twarzy od Wibo to prawie idealny produkt do torebki. Poręczne i solidne opakowanie, duże cudowne lusterko i wreszcie, porządna zawartość to cechy, które opisują 3 steps to perfect face. Jedyne czego mi brakuje to malutki pędzelek.

Z początku obawiałam się, że paletka w odcieniu dark jest dedykowana jedynie osobom o ciemnej karnacji. Jak się okazało, nawet kobieta o słowiańskim typie urody może dobrze ją wykorzystać. Paletka kryje w sobie ciepły bronzer, nieco ceglasty róż oraz złocisty rozświetlacz. Wszystkie te produkty są bardzo dobrze napigmentowane i mają przyjemny, pudrowy zapach. Jak w przypadku każdego kosmetyku do konturowania, przy aplikacji łatwo można przesadzić. Niemniej, produkt doskonale się blenduje więc uzyskanie naturalnego efektu pasującego do każdego typu urody będzie zdecydowanie prostsze. Polecam!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach

Czy ta opinia jest przydatna?

sygrydastorrada - Jedna paleta, wiele możliwości

Data dodania: 2016-10-14 17:20:58

Zestaw do konturowania Wibo prezentuje się naprawdę pozytywnie. Paletka jest elegancka, solidna i dobrze wykonana, wyposażona w duże lusterko. Pudry zostały w niej umieszczone w formie dużych prostokątów, bardzo wygodnie nabiera się je na pędzel, bez obawy, że produkty się zmieszają.

Kolorystyka jak w nazwie jest ciemna, nadaje się moim zdaniem dla osób o ciepłej karnacji. Rozświetlacz daje złocisty, wyraźny efekt, lepiej używać go z umiarem, bo mimo rozcierania jest mocno widoczny. Wielką zaletą jest tu brak brokatu :) Bronzer ma zdecydowanie ciepły odcień, dla mnie nawet za bardzo, za to ładnie się rozciera i blenduje. Jedynie róż jest według mnie kolorystycznie całkiem nie trafiony, ciemny, mimo uważnego nakładania mogą się robić plamy, raczej ceglany, co z pewnością nie pasuje osobom o chłodnym typie urody ani jaśniejszej karnacji. Wszystkie trzy produkty dają miłe dla oka, satynowe wykończenie.

Przy umiejętnej aplikacji można wykonać kompletne konturowanie i uzyskać naprawdę spektakularny efekt. Niestety, na mojej mieszanej cerze, pomimo stosowania podkładu long lasting pudry Wibo utrzymują się tylko kilka godzin. Nie schodzą jednak nieestetycznie, a jedynie blakną.

Polecam fankom konturowania twarzy, zwłaszcza tym o ciemnej, ciepłej karnacji.

Wydajny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Mrs_kejt - 3 w 1

Data dodania: 2016-10-14 14:16:06

Zestaw do konturowania twarzy od Wibo jest świetnym produktem. W jego skład wchodzą:
- rozświetlacz - dający efekt lekko złocistego blasku
- bronzer - efekt opalonej twarzy
- róż - z delikatną złocistą poświatą.
Zestaw ten według mnie jest świetny do wieczorowego makijażu. dopełnia makijaż o rozświetlenie i promienny wygląd. Z tych trzech produktów najbardziej spodobał mi się róż, który jest bardzo delikatny ale staje się wisienką na torcie w uzupełnieniu makijażu.
Opakowanie jest duże, posiada lusterko i łatwo można pędzelkiem nabieram poszczególne elementy z palety.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

basiap3 - Kolory na każdą okazję

Data dodania: 2016-10-13 20:40:54

Pierwsze, co mi się spodobało w tym produkcie to duże i szerokie opakowanie. Kolory w paletce są tak rozmieszczone, że bez problemu mogę nabierać puder pędzelkiem. Świetnym rozwiązaniem jest także duże lusterko, w którym można zobaczyć całą twarz. Dzięki temu mogę nakładać kosmetyk gdziekolwiek jestem.
Z palety kolorów najbardziej podoba mi się rozświetlacz. Nadaje niesamowitego blasku cerze i sprawia, że skóra twarzy wygląda bardzo promiennie, bez oznak zmęczenia. Puder konturujący przypomina raczej bronzer. Ja zastosowałam go zamiast różu, ponieważ wolę kolory słonecznej opalenizny niż mocne róże. Jednak w tym produkcie róż ma stonowany kolor i delikatnie nałożony na policzki też daje ładny efekt. Ponadto ma brokatowe drobinki, które idealnie nadają się do wieczorowego makijażu.
Jedyny mały minus zestawu do konturowania twarzy Wibo to zbyt intensywny zapach kosmetyku, ale można się do niego przyzwyczaić.
Produkt naprawdę godny polecenia.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

znienacka - Typowy brąz, złoty rozświetlacz i nietypowy róż

Data dodania: 2016-10-13 20:30:27

Konturuję twarz tylko na specjalne okazje, ale zestaw od Wibo nadaje się nawet na te większe okazje.

W tej, skromnej na pierwszy rzut oka, trójcy moim ulubieńcem stał się róż. Jest bardzo dobrze wyważony, łatwo się nakłada i rozprowadza i rozświetla twarz nadając jej promienny wygląd.

Rozświetlacz też jest dobry, chociaż (nie wierzę, ze to piszę) nieco zbyt mocny. Trzeba naprawdę ostrożnie się z nim obchodzić, żeby nie zostawić sobie na twarzy złotej tafli.
Brązer jest matowy, dla mnie dość ciemny, ale dobrze się go blenduje. Nie plami i nie rozłazi się po twarzy w ciągu dnia.

Samo opakowanie też przypadło mi do gustu - jest na tyle duże, żeby łatwo było korzystać z niego nawet szerszym pędzlem, ale wciąż na tyle małe, by łatwo było zabrać go ze sobą czy schować gdzieś bez problemu.

Moja wysoka ocena głównie za ten delikatnie połyskujący róż.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

rudawiewiórka - Jesienna paletka.

Data dodania: 2016-10-13 19:18:01

Paletka wykonana jest z solidnego, grubego plastiku w czarnym kolorze. Opakowanie zawiera: bronzer, rozświetlacz i róż oraz praktyczne lusterko. Muszę przyznać, że trzymając paletkę w ręku mam wrażenie, jakby był to drogi, ekskluzywny kosmetyk. Ogromny plus dla Wibo za design ;)

Bronzer jest całkowicie matowy. Ma stosunkowo jasny kolor, ale jest utrzymany w ciepłej tonacji. Bardzo dobrze się nakłada i blenduje. Nie robi plam, ani nie znika z twarzy po paru godzinach ;)
Rozświetlacz ma dobrze zmielone drobinki. Dzięki temu tworzy na skórze złotą taflę i pięknie odbija światło.
Róż jest dosyć ciemny, wpada w pomarańczowe tony i posiada złote drobinki rozświetlające. Jestem pod wrażeniem tego nietypowego koloru i tego jak dobrze on wygląda na twarzy.

Kosmetyki są dobrze napigmentowane i trwałe. Najbardziej podobają mi się rozświetlacz i róż. Za ich pomocą można wyczarować roziskrzony, jesienny makijaż. Gdyby jeszcze bronzer był chłodniejszy i odrobinę ciemniejszy, zakochałabym się w tej paletce bez pamięci ;)

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

begood - rozświetlacz to hit tej paletki

Data dodania: 2016-10-12 21:28:14

Na konturowaniu się nie znam, bo jeszcze nigdy go nie praktykowałam, stąd od tej paletki dopiero rozpoczynam moją przygodę :) Mimo że jest to paletka "dark", uważam, że - stosowana z umiarem - pasuje też do jasnej karnacji, jaką mam ja. Absolutnym hitem zestawu jest, według mnie, rozświetlacz. Daje intensywny efekt, jednak nie są to miliony brokatowych drobinek, za którymi nie przepadam - raczej połyskujące złote refleksy. Róż jest intensywny i dość ciemny. Nadaje lekki połysk, ale znów - nie znajdziemy tam masy brokatu :) uważam, że na tę paletkę każda z nas może znaleźć "swój sposób" - ja póki co mieszam lekko rozświetlacz z różem i tak nakładam na policzki. Efekt bardzo zadowalający :-)
Dodatkowym plusem jest ładny zapach oraz solidne, eleganckie opakowanie z lusterkiem.
Jeśli chodzi o minusy, to dość łatwo zrobić plamy na twarzy - kolory są bardzo intensywne i trzeba uważać z nakładaniem. Trwałość ani nie zawodzi, ani nie zachwyca - wystarcza na dzień w pracy :)

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

e_fk_a - Daje naturalny efekt

Data dodania: 2016-10-11 17:43:49

Wibo, 3 steps to perfect face to bardzo fajny produkt do konturowania twarzy. Pierwsze co w nim zachwyca to opakowanie. Czarne, połyskujące, eleganckie, solidne pudełeczko zmieści się w każdej torebce czy kosmetyczce. W środku znajduje się spore lusterko, dzięki czemu w każdym miejscu bez problemu możemy dokonać poprawek. Paletka zawiera trzy produkty: bronzer, rozświetlacz i róż, każdy duży i dobrze oddzielony, dzięki czemu nie mamy problemu z nakładaniem poszczególnych odcieni pędzlem. Do tego mają piękny, kremowy zapach, aż miło się nakłada na twarz.

Bronzer ma fajny, delikatny odcień, możemy dzięki niemu subtelnie podkreślić rysy twarzy bez sztucznego efektu. Rozświetlacz nadaje przyjemny, złocisty blask naszym kościom policzkowym, dzięki czemu cera wygląda świeżo i promiennie. Dopełnieniem jest róż w dość ciemnym odcieniu. Paletka stosowana z wyczuciem i umiarem pozwala na naturalne podkreślenie rysów twarzy i poprawy jej kształtu. Pomimo tego, że jest to zestaw dark, odcienie są tak uniwersalne, że sprawdzą się również u osób z dość jasną karnacją. Polecam:)

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

iamxshi - Nie dla początkujących

Data dodania: 2016-10-11 12:07:39

Jestem pod wrażeniem estetyki opakowania, w którym dostajemy nasze "3 kroki" do perfekcyjnej twarzy. Dobrej jakości kasetka, duże lusterko, trzy produkty, których starczy na długo - rewelacja.

Zacznę od mojego faworyta - rozświetlacza. Jak dla mnie jest trochę zbyt intensywny, nawet przy delikatnym nałożeniu daje efekt wow, na szczęście nie brokatem, tylko złotymi refleksami. Chętnie używam go solo do strobingu lub jako rozświetlający akcent na oczach. Jest efektowniejszy niż niejeden błyszczący cień!
Róż i bronzer to produkty dla osób średnio- i mocno-zaawansowanych. Produkty mają moc i tą mocą niejedna początkująca może zrobić sobie krzywdę. Mało brakuje, by na twarzy zrobiły się plamy. Bronzer w moim odczuciu jest zbyt ciepły do konturowania. Róż za to ma piękny odcień, idealny do jesiennego makijażu.

W rękach umiejętnych osób paletka może wyczarować cuda. Niemniej jednak osoby odkrywające dopiero tajniki konturowania powinny zacząć od innych produktów.

Wydajny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

paznokciewchmurach - Szybkie i wygodne konturowanie

Data dodania: 2016-10-11 10:57:19

Paletka Wibo przeznaczona do konturowania w odcieniu dark zawiera trzy produkty: puder brązujący, rozświetlacz oraz róż. W wygodnym opakowaniu z dużym lusterkiem znajdziemy je w formie sprasowanych prostokątów, o sporych wymiarach, co ułatwia nałożenie ich na pędzel.

Oceniając ten produkt najlepiej skupić się na każdym z kosmetyków osobno. Bronzer łatwo się rozciera i daje naturalny efekt. W prosty sposób możemy stopniować jego intensywność. Rozświetlacz ma satynową konsystencję, daje wspaniały połysk w kolorze szampana. Tworzy lśniącą taflę na kościach policzkowych, bez widocznych brokatowych drobinek. Róż jest najbardziej kontrowersyjnym produktem, ponieważ jego odcień jest bardzo ciemny, zbliżony raczej do bronzera. Także ma satynową konsystencję, dzięki niewielkim drobinkom daje delikatny połysk. Polecam używanie go pomiędzy bronzerem, a rozświetlaczem, traktując bardziej jako produkt uzupełniający konturowanie, a nie typowy róż. W tej roli sprawdza się świetnie.

Wszystkie trzy produkty w połączeniu dają naturalny efekt konturowania, są łatwe w użyciu. Paletka świetnie sprawdza się w wykonywaniu codziennego makijażu, pomaga podkreślić kształt twarzy, a jej używanie nie wymaga dużych umiejętności. Kolorystycznie produkt wydaje się uniwersalny, sprawdzi się u większości kobiet (poza jasnymi blondynkami).

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE