opis produktu

Puder sypki, idealnie matuje cerę, znacznie wydłuża trwałość makijażu. Transparentny, nadający się do każdego rodzaju cery.



Opinie

shirinka - Ryżowe zaskoczenie od Wibo

Data dodania: 2016-12-17 22:57:18

Sypka forma pudru nie jest mi obca. Daje naturalny efekt, ładnie wtapia się w skórę, nie tworzy maski. Choć jest to kolor transparentny, to sprawdzi się u posiadaczek jasnej karnacji. Na moje oko troszkę bieli. Puder dobrze matuje, efekt utrzymuje się przez kilka godzin.
Dobrze współgra z różnymi podkładami w płynie. Efekt matu utrzymuje się przez kilka godzin (mam cerę przetłuszczającą się w strefie T). Przy nakładaniu nie osypuje się, ani nie pyli. Nie zapycha porów, nie uczula, przyjemnie pachnie. Pozytywne zaskoczenie.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

fuggitivo - Mieszane uczucia

Data dodania: 2016-12-17 22:54:42

Ciężko mi ocenić ten puder. Zacznijmy jednak od plusów. Po pierwsze rzeczywiście matuje buzię na długo i dobrze utrwala makijaż. Jest transparentny, więc dopasowuje się do każdej karnacji, nie bieli buzi. Twarz jest mocno zmatowiona, ale nie tworzy się na niej brzydko wyglądająca warstwa. Niestety po kilku godzinach puder sprawia, iż makijaż o dziwo (!) wygląda bardzo żółto. Kolejnym minusem jest to, iż zapycha moją cerę, ale to już każdy musi ocenić indywidualnie. Puder ma bardzo wygodne opakowanie, w środku jest tylko kilka dziurek, przez co nie wysypuje się go zbyt duża ilość. Jest też bardzo wydajny.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

iamxshi - Nowy ulubieniec!

Data dodania: 2016-12-14 22:45:57

Kto by pomyślał, że akurat pod sam koniec roku 2016 trafię na moje największe kosmetyczne odkrycie! Puder od Wibo znacznie przyczynił się do poprawy jakości i trwałości mojego makijażu.

Na co dzień używam matującego podkładu mineralnego lub azjatyckiego kremu bb. Żaden z nich nie jest sam w sobie trwały, nie mają mocnego matowego wykończenia i często znikały z twarzy podczas dnia. Bojąc się o to, że stracą subtelne satynowe wykończenie przez ciężkie pudry, zawsze rezygnowałam z tego kroku w makijażu codziennym. Jak widać niepotrzebnie :) Puder ryżowy matuje bardzo delikatnie, twarz ma zdrowy glow bez przesadnego matowienia i wygląda promiennie. Z pewnością przedłuża trwałość innych kosmetyków, a korektor nie wchodzi w zmarszczki. Nie zauważyłam też przemęczenia cery, zapchanych porów czy innych nieprzyjemnych niespodzianek od używania nowego produktu.

Ten puder zostanie ze mną na długo :)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

patabloguje - Makijażowy must have!

Data dodania: 2016-12-17 00:02:19

Zawsze wydawało mi się, że specyfiki matujące i wszelkie pudry dedykowane są osobom z cerą tłustą. Jako posiadaczka marudnej strefy T w codziennym makijażu posiłkowałam się głównie fluidem matującym. Do tej pory z góry przekreślałam te, które miały w składzie dużo parafiny, olejków czy ich bazą było masło.
Puder postanowiłam wypróbować od razu, bo zapewnienia producenta były naprawdę obiecujące. Efekt? Sprawdził się po prostu rewelacyjnie! Pięknie zmatowił cerę, bez nadawania jej dodatkowego koloru. Był niczym przezroczysta maska, która przez cały dzień utrzymywał mój makijaż w nienagannym stanie, bez cienia przetłuszczenia. Jestem zaskoczona i zachwycona jednocześnie. W żaden sposób nie podrażnił mojej skóry, a dzięki opakowaniu z dziurkami dozującymi jego aplikacja była bardzo prosta!
Teraz bez obaw mogę nałożyć tłusty krem jako bazę pod makijaż, bo mam pewność, że dzięki pudrowi ryżowemu i tak uzyskam efekt idealnego wygładzenia i matu. Zdecydowanie polecam!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

Beauty Junkie - Dla przeciwniczek świecenia.

Data dodania: 2016-12-17 21:23:18

Pudry ryżowe już od jakiegoś czasu biją rekordy popularności. Są niedrogie, mają dobre składy i rzeczywiście pomagają, gdy potrzebujemy okiełznać niechciane świecenie się skóry. Ten od Wibo otrzymujemy w okrągłym opakowaniu z wieczkiem. Przed pierwszym użyciem należy zedrzeć folię, która chroni cenną zawartość. Niestety nie możemy już jej umieścić ponownie na miejscu, przez co produkt może trochę się rozsypywać gdy następny raz po niego sięgniemy. Z tego też powodu raczej bałabym się zabrać go w podróż czy nosić przy sobie w torebce. Poza tym sam puder jest bardzo dobrze zmielony i nie miałam żadnego problemu z jego wydobyciem. Wystarczy odrobina by pokryć całą twarz. Niezwykle dobrze też gruntuje korektor pod oczami i zapobiega zbieraniu się produktu w zmarszczkach, ale niestety mocno też wysusza te delikatne okolice. Duży plus za to, że puder jest transparentny i chociaż na początku nieco bieli twarz, po chwili zupełnie się do niej dopasowuje. Jako jeden z niewielu produktów daje sobie radę z naprawdę mocno błyszczącą strefą T i utrzymuje tłustą cerę w ryzach przez długi czas. Niestety moim zdaniem przez to też łatwo uzyskać nim efekt płaskiego matu, a wtedy skóra wygląda smutno i nienaturalnie. Puder ma kilka wad, ale mimo wszystko daje naprawdę super efekt za niską cenę. Po prostu ekstra!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

Lady Małgorzata - Integralna część udanego makijażu.

Data dodania: 2016-12-17 20:33:42


Powiem to od razu – dla mnie puder ryżowy Wibo jest pudrem idealnym. Myślę, że będzie równie doskonały dla wszystkich posiadaczek cery mieszanej z rozszerzonymi porami.

Za co go tak polubiłam?
1. Za efekt matu – puder świetnie zapobiega nieestetycznemu błyszczeniu się twarzy i trzyma w ryzach moją strefę T, a przy tym nie wysusza mi cery. Stabilizuje i utrwala działanie podkładu oraz korektora, a także wygładza skórę, sprawiając, że przez wiele godzin wygląda ona matowo i świeżo.
2. Za transparentność – nie muszę martwić się, czy na pewno dobrze dopasowałam odcień pudru, gdyż Wibo „Rice Powder” nie ma koloru. W związku z tym dobrze współgra z różnymi podkładami nie powodując ich ciemnienia, a także położony bezpośrednio na twarz dopasowuje się do niej idealnie.
3. Za wydajność - potrzebujemy odrobiny pudru na pędzlu, aby pokryć nim całą buzię. Niewielka ilość w opakowaniu (5,5 g) wystarczy nam więc na dość długo. W związku z tym jego cena wydaje się też do przełknięcia.
4. Za to, że mogę go stosować zarówno jako wykończenie makijażu, ale także jako bazę. Wtedy znacząco poprawia wygląd skóry i sprawia, że wydaje się ona młodsza. A poza tym puder jest znacznie zdrowszy dla cery niż bazy silikonowe, więc można go w tej roli stosować nawet codziennie.
5. Za inne zalety:
- opakowanie z zakręcanym wieczkiem (gdy będziemy go koniecznie chciały zabrać do torebki, to się nam nie wysypie);
- w miarę dobry i krótki skład INCI.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Ekologiczny, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Gray - Niekoniecznie dla tłustej cery

Data dodania: 2016-12-17 16:04:44

Mam problematyczną skórę, w niektórych sferach na twarzy przetłuszcza się mocniej, przez co zmuszona jestem poniekąd do stosowania silnie utrwalających i matujących pudrów. Pudry ryżowe znam i lubię, jednak ten nie końca spełnił moje oczekiwania. Mam wrażenie, że muszę nakładać go dużo więcej, żeby w ogóle utrwalić podkład i nie rozpływał mi się w parę minut po aplikacji. Nadmiar pudru zaś sprawia, że twarz wydaje się jeszcze bielsza. Mat? Na początku niezły, niestety cera szybko znów się błyszczy. Wydaje mi się, że mało w tym produkcie jest głównego składnika, tj. pudru ryżowego, który na ogół świetnie się u mnie spisuje. Ten produkt bardziej sprawdzi się u posiadaczek normalnych cer.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

Aga testuje - Ciekawa propozycja

Data dodania: 2016-12-15 10:59:59

Do tej pory nie spotkałam się z pudrem ryżowym w drogerii Rossmann, zatem propozycja Wibo może wpaść w oko wielu klientkom. Puder zapakowany jest w małe, zgrabne pudełeczko z odkręcanym wieczkiem. Pod wieczkiem znajduje się sitko, które pomaga w dozowaniu produktu. Sam puder ma biały kolor, jednak na skórze staje się transparentny, nie bieli, dopasowuje się do skóry. Jego matujące działanie jest zaskakujące! Z domu wychodzę zawsze około godziny 7, a wracam często po 18 i w tym czasie nie mam chęci ani czasu aby spojrzeć w lustro i korygować makijaż. Dzięki ryżowemu pudrowi Wibo wcale nie muszę, bo moja skóra jest idealnie matowa przez cały ten czas. Wielkim plusem jest fakt, iż puder nie powoduje żadnych wyprysków, nie zapycha porów, jest lekki i nie tworzy na twarzy maski. Nie wysuszył mojej skóry. Chociaż cena jest dość wysoka zarówno jak na tę pojemność, jak i na standardy cenowe do których przyzwyczaiło nas Wibo, to myślę, że ten produkt warty jest swojej ceny. Naprawdę warto go wypróbować, możesz się w nim zakochać! ;-)

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

Dagmara93 - Idealny mat przez cały dzień

Data dodania: 2016-12-17 20:01:13

Wibo z miesiąca na miesiąc się rozwija, wprowadza na rynek coraz to nowe produkty, które często jakością nie ustępują tym z wyższej półki cenowej. Teraz jako nowość pojawi się puder ryżowy w bardzo atrakcyjnej cenie, choć jak na markę Wibo nieco wygórowanej, ale jego działanie jest warte nawet więcej. Opakowanie proste, klasyczne, wygodnie się otwiera. W środku biały proszek, który po nałożeniu na twarzy jest niewidoczny, natomiast skóra jest pięknie zmatowiona. Efekt ten utrzymuje się przez cały dzień. Puder nie przesuszył skóry, ani nie podkreślił suchych skórek. Wygląda bardzo naturalnie, nie tworzy efektu maski. Jestem bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona jego działaniem.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

a_psik - Lekki jak piórko

Data dodania: 2016-12-16 23:16:38

Niesamowicie zachwyca mnie przemiana, jaką w czasie przeszła marka Wibo. Ich kosmetyki stają coraz ciekawsze i lepsze jakościowo, a opakowania - coraz piękniejsze. Podoba mi się również opakowanie tego pudru, proste, ale bladoróżowe, opalizujące wieczko ma w sobie to coś i przykuwa wzrok.
Puder, jaki znajdziemy w środku, jest bardzo drobno zmielony, lekki jak piórko i zupełnie transparentny. Nie ma obaw, że zmienimy się za jego sprawą w białą jak ściana gejszę, na skórze naprawdę go nie widać. Dzięki prostemu składowi opartemu na naturalnym ryżowym proszku, możemy być spokojni o podatne na zapychanie pory - ten puder nie powinien zrobić im żadnej krzywdy.
W kwestii matowania jestem dość wymagająca, bo niestety, taka właśnie jest też moja skóra, która bardzo łatwo ulega przetłuszczeniu. Nie znalazłam jeszcze preparatu, który matowałby ją naprawdę skutecznie, ale puder ryżowy z Wibo na pewno jest jednym z lepszych pudrów pod tym względem, jakie testowałam. Na tle innych pudrów wypada bardzo korzystnie i - choć o 100% macie nie może być w moim przypadku mowy - daję mu silną czwórkę z plusem. Ze mną zostanie na dłużej.

Spełnia swoją funkcję, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

stepyniezmierzone - Subtelny i matowy efekt

Data dodania: 2016-12-16 22:29:00

Jestem bardzo zadowolona z faktu, że Rossmann postanowił wprowadzić puder ryżowy, bo zdecydowanie brakowało go na półkach. Puder marki Wibo jest bardzo przyjemny w codziennym używaniu z wielu powodów. Pachnie przyjemnie a zaaplikowany na skórę nie powoduje żadnego dyskomfortu, przypomina konsystencję pyłu. Nie pogarsza kondycji skóry i trzyma w ryzach nadmiar sebum. Podoba mi się również małe ale wydajne opakowanie, które zawsze mogę mieć przy sobie. Jak zwykle w przypadku pudrów sypkich należy uważać przy aplikacji, by nie ubrudzić sobie odzieży.

Spełnia swoją funkcję, Przyjemny zapach, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

I'm an Albatraoz - Spisuje się bardzo dobrze!

Data dodania: 2016-12-16 20:47:05

Kosmetyki Wibo niejednokrotnie zaskakiwały mnie swoim świetnym działaniem. Również ich ryżowy sypki puder spisuje się bardzo dobrze i stwierdzam, że warto mieć go w kosmetyczce. Jego aplikacja jest niezwykle łatwa, plus za to, że nie pyli, a także nie bieli twarzy. Nałożony na podkład świetnie go utrwala i przedłuża jego żywotność. Matowienie cery wychodzi mu nie najgorzej, więc obietnice producenta zostały spełnione! Puder mieści się w ładnie wykonanym słoiczkowym opakowaniu, które może się podobać. Mi osobiście wygląd produktu przypadł do gustu i uważam, że świetnie prezentuje się w kosmetyczce. Puder nie powoduje niedoskonałości, a także nie przesusza skóry.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

znienacka - Maleństwo

Data dodania: 2016-12-15 19:16:48

Co tu dużo mówić: puder ryżowy, to puder ryżowy! :) Doświadczone ich użytkowniczki na marce Wibo się nie zawiodą. Matuje idealnie, jest przy tym turbo wydajny (stąd takie małe pudełeczko jest wystarczające), ładnie pachnie i nie szkodzi skórze (a wręcz łagodzi podrażnienia i przyspiesza gojenie). Transparentny, więc dobry dla każdego rodzaju cery.

Małe zakręcane pudełeczko zmieści się wszędzie, ale objętość produktu od Wibo nie jest tutaj zaletą z tej prostej przyczyny, że dziurek, które pozwalają dozować puder nie da się nijak zabezpieczyć czy zakryć. I o ile zakrętka raczej się w kosmetyczce nie odkręci, o tyle po dłuższej podróży część pudru przesypie się przez dziurki, a stąd już tylko niewielki krok to zafundowania sobie bałaganu.

Są pudry ryżowe tańsze od Wibo i mające te same zalety, ale ten kosmetyk ma nad nimi jedną ogromną przewagę - dostępność w każdym Rossmanie ;)

Dla kogoś szukającego mocnego i długotrwałego matowienia jak najbardziej polecam.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

kogellmogell - Spełnia moje oczekiwania

Data dodania: 2016-12-15 09:39:58

Nie wyobrażam sobie swojego makijażu bez wykończenia go dobrze matującym pudrem. Jest to mój must have względem którego mam niemałe wymagania. Puder po który z chęcią będę codziennie sięgać musi dobrze i na długo matować moją cerę, nie może jej przy tym przesuszać, ani zauważalnie zmieniać koloru wcześniej nałożonego podkładu.

Nowy puder marki Wibo czyli Rice Powder zamknięty jest w malutkim, niepozornym opakowaniu. Jest ono dość praktyczne i całkiem wygodne w użyciu. Puder jest w formie sypkiej i posiada biały kolor, oraz przyjemny zapach. Kolor pudru na szczęście nie ma wpływu na cały makijaż, ponieważ puder dopasowuje się do koloru mojej cery i jej dodatkowo nie rozjaśnia.
Produkt nałożony rano, utrzymuje się przez większość dnia, jedynie czasami czuję potrzebę ponownego przypudrowania twarzy (oczywiście po wcześniejszym użyciu bibułek matujących).

Nie zauważyłam, aby puder w jakikolwiek sposób podrażniał moją skórę, albo ją przesuszał, co jest dla mnie bardzo istotne. Uważam, że produkt jest godny polecenia i wypróbowania :)

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach

Czy ta opinia jest przydatna?

zakrecona.testerka - Wibo puder ryżowy

Data dodania: 2016-12-14 21:34:09

Puder jest lekki, niewyczuwalny i delikatny, łatwo się go rozprowadza po skórze i nie potrzeba go dużo, żeby osiągnąć odpowiedni efekt (wręcz przeciwnie, użycie go w nadmiernej ilości powoduje, że skóra ma efekt maski). Nie zatyka porów i dopasowuje się do kolorytu skóry, podkreślając makijaż przy tym nie wybielając cery. Nie uczula, jest wygodny w użyciu i wydajny.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

zombiegirl92 - Pozytywne zaskoczenie

Data dodania: 2016-12-13 15:29:47

Marka Wibo ponownie wychodzi do swoich klientów ze swoją odpowiedzią na trendy makijażowe. Pudry ryżowe coraz częściej są produktem pożądanym przez kobiety, zwłaszcza te borykające się z cerą tłustą i mieszaną. Przyznam się szczerze, że gdy zobaczyłam ten kosmetyk to nie byłam do niego przekonana, głównie przez to jaką ma cenę. 17 złotych za 5,5 grama to zdecydowanie zbyt wygórowana cena. Jednak już po pierwszym użyciu wiedziałam, że jest to produkt naprawdę przyzwoity. Puder jest bardzo drobno zmielony, ma przyjemny lekki zapach i oczywiście biały kolor, który na skórze daje efekt transparenty. Osobiście dość sporo go używam przy jednej aplikacji, jednak po trzech tygodniach prawie codziennego używania nadal jest go bardzo dużo. Efekt zmatowienia zależy oczywiście od użytego podkładu, jednak jestem mile zaskoczona. W nienagannym stanie mat trzyma się około 2- 3 godzin, na podkładach bardziej rozświetlających, i około 4 - 5 godzin na produktach bardziej matujących. Kosmetyk nie zapycha porów, może lekko wysuszać cerę, ale tak to już bywa z pudrami ryżowymi. Generalnie jestem zadowolona, jednak ja będę na niego w przyszłości polowała jedynie na promocjach. Niemniej jednak uważam, że jest on przyzwoitym i godnym przetestowania produktem.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

rozowyswiatmarthe - Polubiłam !

Data dodania: 2016-12-12 12:01:02

Produkty matujące dzielę na dwie grupy: wysuszające skórę i tworzące efekt maski, a takie "niespodzianki" nie są mile widziane na mojej twarzy. Początkowo nakładanie pudru marki Wibo w formie sypkiej wydawało mi się dość problematyczne, ale wbrew pozorom kosmetyk doskonale się rozprowadza. Na twarzy staje się nieco bardziej kremowy co bardzo ułatwia ich aplikację. Bardzo dobrze "wtapia" się we włosie pędzla. Kosmetyki sypkie nakładam szerokim pędzlem, najlepszym rozwiązaniem jest pędzel kabuki. Aplikuje go zgodnie z zasadą "mniej znaczy więcej" - puder nałożymy umiejętnie, czyli oszczędnie, sprawi, że z łatwością uzyskamy efekt pięknej i zdrowej cery. Zbyt duża ilość może spowodować efekt odwrotny do zamierzonego - proszek może się zebrać w zagłębieniach skóry przez co podkreśli zmarszczki i rozszerzone pory. Zapewnia cerze długotrwałe matowe wykończenie, ale nie tworzy efektu płaskiego matu. Jest lekki, niewyczuwalny z jego pomocą z łatwością uzyskamy naturalny i delikatny makijaż który będzie obecny na twarzy przez wiele godzin. Nie obciąża cery i nie zatyka porów. Kosmetyk ma biały odcień i przyznam, że początkowo nie byłam tym faktem zachwycona - wyobrażałam sobie, że będzie bielił skórę. I tu puder bardzo pozytywnie mnie zaskoczył - nałożony na skórę szybko dopasowuje się do jej kolorytu i idealnie utrwala makijaż.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

domfollowill - Niepozorny maluch

Data dodania: 2016-12-11 18:55:20

Moja cera jest niesamowicie kapryśna i lubi się świecić niczym kula dyskotekowa (czego ja zdecydowanie nie lubię). Mam jeden niezawodny produkt, który potrafi okiełznać moją skórę, więc zazwyczaj staram się nie sięgać po żadne inne kosmetyki. Pudry ryżowe znam nie od dziś, ale jeszcze żaden nie podołał wyzwaniu, jakim jest zmatowienie mojej cery na dłużej niż 3 godziny. Czy puder Wibo okazał się miłą niespodzianką? Poniekąd. Spisywał się lepiej niż większość testowanych przeze mnie produktów tego typu, ale nie był w stanie zdetronizować mojego ulubieńca. Puder ma typowe, zgrabne opakowanie, które raczej niczym nie zaskakuje (poza pokrywką, która jest bardzo podatna na zarysowania). Produkt jest drobno zmielony i na szczęście trudno jest nim zrobić sobie krzywdę (efektu oprószenia twarzy mąką jeszcze nie udało mi się uzyskać). Na jak długo możemy zapomnieć o świeceniu po użyciu tego produktu? Jest całkiem przyzwoicie, u mnie w nienajgorszym stanie wytrzymuje ok. 5 godzin, a to już dłużej niż przeciętna. Podsumowując jest to przyjemny produkt, ale dla bardziej wymagających, jego matujące działanie może okazać się za krótkie. Warto też wspomnieć o cenie, która jak za tak niewielki produkt, jest jednak trochę wygórowana.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

mcdusia89 - Brawo Wibo !

Data dodania: 2016-12-08 19:13:32

Puder znajduję się w okrągłym, plastikowym pojemniku. Zakrętka posiada piękny perłowy, lustrzany kolor, a po jej odkręceniu można zauważyć, że puder jest słabo zabezpieczony w wewnątrz. Posiada tylko przyklejoną folię, której już później nie da się ponownie przykleić. Co bardzo mnie drażni, gdyż podczas noszenia go w torebce pod zakrętką zbiera się bardzo duża ilość pudru, która wcześniej wydobyła się dziurek. Na szczęście znalazłam na to patent. W kosmetyczce wywęszyłam świeżą, nie używaną gąbeczkę, którą włożyłam pod zakrętkę i od tego momentu problem całkowicie znikł. Wam też radzę tak zrobić gdy zdecydujecie się na zakup tego produktu. Puder jest nieprawdopodobnie lekki, delikatnie pachnie, nałożony na początku sprawia, że skóra wygląda trochę blado ale po kilku minutach stapia się ze skórą i staje się niewidoczny. Osobiście używam go na matujący podkład Mary Kay, z którym rewelacyjnie współgra. Produkt moim zdaniem jest rewelacyjny, gdyż nie tylko idealnie matuje naszą skórę przez CAŁY DZIEŃ ale również wydłuża trwałość makijażu. Dosłownie ! Przez cały okres bycia w pracy ani razu moja skóra nie straciła matowego wykończenia, a makijaż nie wymagał żadnej poprawy. Na skórze wygląda bardzo lekko aczkolwiek ma skłonności do podkreślania suchych skórek. Kolejną jego zaletą jest to, że nie ma tendencji do zapychania porów. Nie wiem jak puder będzie zachowywał się latem ale mam nadzieję, że równie świetnie jak teraz. Moim zdaniem jest to na prawdę wysokiej jakości produkt w dobrej cenie. Cieszę się, że Polska firma wyprodukowała tak dobrej jakości kosmetyk. Brawo Wibo! Jak dla mnie jest to jednak z najlepszych drogeryjnych pudrów, które miałam dotychczas okazje stosować! Serio!

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE