Wibo, Strobing Make Up Shimmer Kit, paleta rozświetlaczy do twarzy, 9 g, nr kat. 248047

000

2999

100 g = 333,22 zł

Poleć znajomemu

Wibo, Strobing Make Up Shimmer Kit, paleta rozświetlaczy do twarzy, 9 g, nr kat. 248047

000

2999

100 g = 333,22 zł

Przejdź do regału »

Poleć znajomemu


opis produktu

Wyjątkowa formuła rozświetlaczy, gwarantuje trwałość i intensywny blask. Zestaw zawiera dwa bardzo drobno zmikronizowane odcienie: jeden ze złotą poświatą, drugi ze srebrną poświatą. Dają one efekt mokrego policzka. Dwa odcienie złota o kremowej konsystencji nadające metalicznego blasku. Kasetka wyposażona w duże lusterko i palikator. Zestaw o wszechstronnym zastosowaniu. Idealny do wykonania makijażu najmodniejszą techniką strobingu.



Opinie

Ekspert marki: Milena Gęgotek - Brand Manager WIBO: Jesienny "must have"!

Data dodania: 03-01-2017

To innowacyjna oferta dla wszystkich, tych którzy fascynują się nowościami kosmetycznymi i tematem ,,beauty”. Paleta rozświetlaczy w kamieniu, bogata w odcienie, od zimnych połyskujących srebrem, do ciepłych letnich odcieni złota. Gwarantują one nie tylko efekt rozświetlonej cery, ale i jedwabiście gładkiej skóry. Zawarta w nich specjalna formuła gwarantuje trwałość intensywnego blasku przez wiele godzin. Zestaw zawiera cztery, drobno zmikronizowane odcienie rozświetlaczy dające efekt mokrego policzka. W szykownej kasetce znajdziemy również aplikator oraz lusterko. Ten jesienny ,,must have" będzie idealny do wykonania makijażu najmodniejszą techniką strobingu.

marcellna - Efekt robi wrażenie

Data dodania: 2016-08-14 16:09:24

Chcesz błyszczeć? Sięgnij po paletkę od Wibo. Trzeba przyznać, że efekt jaki można uzyskać po zastosowaniu ich rozświetlaczy jest świetny. Naprawdę widać je na twarzy. Kiedy koleżanki pytają cię co to za kosmetyk i gdzie go można kupić - wiadomo, że jest dobrze ;) Najbardziej lubię dwa najjaśniejsze kolory - sprawdzają się świetnie na górne kości policzkowe i wzdłuż nosa. Ciemniejsze kolory są mocno napigmentowane i używam ich jako...cieni do powiek.
Jestem zadowolona, rozświetlacze nadają twarzy piękny blask i bez problemu można nimi zrobić dwie wersje makijażu - dzienną i wieczorową. Efekt jest bardzo trwały, bo po wielu godzinach wciąż widać wyraźnie rozświetlone części twarzy.
To jednak nie wszystko - producent postarał się wstrzelić w potrzeby kobiet i zadbał o lusterko, które jest wbudowane w opakowanie. To świetny pomysł. Niestety pędzelek, który jest w komplecie sypie się i zupełnie nie sprawdza - konieczne jest stosowanie własnego, bardziej miękkiego.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Beauty Junkie - Tu jest jakby luksusowo :)

Data dodania: 2016-08-14 19:19:07

Zestaw do strobingu od Wibo zachwyci pewnie każdą fankę błysku i rozświetlenia. Posiada bardzo ładne, wyglądające luksusowo opakowanie, które spokojnie posłużyć może jako lusterko. Całość spoczywa w kartonowej otoczce, na której znajduje się opis produktu, oraz jego sposób aplikacji. Wewnątrz znajdziemy rozświetlacz ze złotą i srebrną poświatą, oraz dwa odcienie złota: jasny i ciemny. Tych ostatnich używam tylko jako cieni do powiek, bo na policzkach dają zbyt mocny efekt, a ich duże drobinki widać nawet z daleka. Jaśniejsze świetnie spisują się jako rozświetlacze i pięknie podkreślają kości policzkowe. Ich intensywność można stopniować, od lekkiego, nadającego się na co dzień błysku do mocnej i pięknej tafli na wieczorne wyjścia. Pędzel dołączony do zestawu trzeba nauczyć się obsługiwać, bo można nim stworzyć zbyt mocny efekt, dzięki dobrej pigmentacji produktu. Rozświetlacze bardzo dobrze utrzymują się na twarzy i nie znikają w ciągu dnia. Paletka może zachwycać :)

Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

zombiegirl92 - Mój hit lata!

Data dodania: 2016-08-10 20:02:58

Nowość od Wibo to produkt, nad którym mogę się zachwycać dzień i noc! Zacznijmy od opakowania: przepiękna, porządnie wykonana i zamykana na magnes paleta. Cała srebrna, odbijająca światło - po prostu ELEGANCKA. A w środku? Cztery imponujące rozświetlacze i mały, acz według mnie nieprzydatny pędzelek. Odcienie kosmetyku to błyszczący brąz - idealnie nadający się do podkreślenia konturowania twarzy, złoto - super wygląda w kącikach oczu. Oprócz tych dwóch mamy również dostępny odcień szampański i lekko srebrny - o mamo! Jak one się błyszczą! PETARDA. Konsystencja miękka, masełkowata - cudo! Kto raz będzie miał do czynienia z tym produktem, ten przepadnie na wieki:) Paleta Strobing Make Up Shimmer Kit zdetronizowała wszystkie moje rozświetlacze i nie wyobrażam sobie mojego codziennego makijażu bez niej!

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja

Czy ta opinia jest przydatna?

Szczęście_Ma_Kolor_Niebieski - Zakochałam się!

Data dodania: 2016-08-05 15:18:07

Kiedy pierwszy raz otworzyłam tę paletkę byłam nieco skonsternowana - bronzery wydały mi się ciemniejsze niż cienie do powiek, których używam na co dzień! Bałam się, że po nałożeniu na policzki będę miała dwie ciemnobrązowe, skrzące plamy... Okazało się jednak, że nie ma się czego bać - paletka złożona z czterech rozświetlaczy (2 jasnych i 2 ciemnych) idealnie nadaje się do makijażu dziennego. Ciemne nakładane poniżej kości policzkowych wyszczuplają buzię, a jasne dają, obiecywany przez producenta, efekt mokrego policzka. Przy jaśniejszej karnacji trzeba uważać zwłaszcza z ciemnymi rozświetlaczami, ale wystarczy nałożyć produkt na pędzel i strzepnąć nadmiar. Jeśli jesteśmy już przy aplikacji - odradzam używanie dołączonego do paletki pędzelka. Nakładanie nim produktu jest trudne, tworzą się zbyt ostre linie, które trudno blendować. Duży okrągły pędzel radzi sobie o niebo lepiej. Poza tym rozświetlacze znalazły u mnie zastosowanie jako cienie do powiek. Uwielbiam to, że pięknie się mienią pięknym miedzianym odcieniem :)

Duży plus także za lusterko na wieczku od zewnętrznej strony - świetny patent!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Innowacyjny, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

pson21 - Promienność

Data dodania: 2016-08-14 23:25:23

Promienny wygląd każdego dnia? Pytania koleżanek co to za produkt, no i te słowa - "Ale fajnie dziś wyglądasz!"... Tak! O to wszystkim Nam chodzi! No i to właśnie jeden z produktów, który idealnie się do tego przyczynia! Doskonały produkt, profesjonalny, kilka odcieni, które można idealnie wykorzystać na różnych partiach swojej twarzy i w różnych okolicznościach... takiego produktu trzeba było na polskich półkach, a do tego lusterko w środku.. super! Produkt przemyślany w każdym calu!

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kogellmogell - Świecidełka

Data dodania: 2016-08-13 23:59:00

Paleta rozświetlaczy do twarzy Wibo Strobing Make Up Shimmer Kit, to jedna z ostatnich nowości marki, która kusiła mnie odkąd pierwszy raz ją zobaczyłam. Nie mogłam się już doczekać pierwszych testów, ponieważ uwielbiam testować rozświetlacze do twarzy, szczególnie latem. Produkt wizualnie sprawia wrażenie bardzo eleganckiego i z wyższej półki co od razu zrobiło na mnie świetne wrażenie :)
Paletka zamknięta jest w srebrnym lustrzanym opakowaniu, które w środku posiada duże lusterko, 4 odcienie rozświetlaczy, oraz mały pędzelek.

Każdy z rozświetlaczy przeznaczony jest do innego obszaru twarzy. Z tyłu tekturowego opakowania, w którym kryje się nasza kasetka, mamy dokładny opis każdego z rozświetlaczy, oraz instrukcje w jakich obszarach twarzy je stosować.
Cały sens strobingu polega na rozświetleniu nie tylko kości policzkowych, ale właściwie prawie całej twarzy. Dla jednych będzie to odpowiednie, a dla innych będzie to jednak przesada, szczególnie w makijażu na co dzień. Ja z całą pewnością zaliczam się do tej drugiej grupy i dla mnie tak mocne rozświetlenie sprawdzi się jedynie na większe okazje i to też z pewnym umiarem.
Dlatego osobiście lubię używać tych świecidełek pojedynczo i tylko w wybranych partiach twarzy. Szczególnie upodobałam sobie 2 najjaśniejsze odcienie, zarówno ten ze złotą jak i ze srebrną poświatą.

Każdy z rozświetlaczy jest dobrze napigmentowany i całkiem długo utrzymują się na twarzy. Mimo to lubię co kilka godzin ponowić ich aplikację. Pędzelek dołączony do zestawu również całkiem dobrze się sprawuje, ewentualnie pomagam sobie palcami, które jak zawsze są niezastąpione :)

Jestem bardzo zadowolona z paletki rozświetlaczy Wibo i mam zamiar korzystać z nich do końca lata, a nawet dłużej!

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

she-wolf666 - Perełka dosłownie i w przenośni!

Data dodania: 2016-08-10 11:48:50

Rozświetlacze to mój makijażowy ''konik''. Uwielbiam, gdy moja skóra promienieje, a wszystkie jej atuty są podkreślone bajecznym błyskiem. Zestaw od Wibo to prawdziwa perełka wśród tego typu kosmetyków. Każdy z odcieni przepięknie się nakłada, ich konsystencja jest niesamowicie kremowa, pigmentacja przechodzi moje najśmielsze oczekiwania! Dwa jasne kolory z prawej są idealne niemal dla każdego odcienia skóry, natomiast dwa z lewej polecałabym raczej po intensywnym opalaniu lub zamiast cieni do powiek, bo w ten sposób spisują się równie genialnie! Nie byłabym sobą, gdybym nie zwróciła uwagi na prześwietne opakowanie! Wow! Trzymając w dłoni to lustrzane puzderko mam wrażenie, jakbym trzymała kosmetyk z wysokiej półki! No po prostu poezja! Jestem zakochana po uszy i będę polecać ten zestaw każdemu, kto szuka magicznego efektu rozświetlenia... A to wszystko w niziutkiej cenie!

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE