opis produktu

Hipoalergiczny proszek KOLOR do prania pieluszek, ubranek niemowlęcych i dziecięcych został przygotowany w trosce o delikatną i wrażliwą skórę. Opiera swoją recepturę na łagodnych składnikach piorących, m. in. na naturalnym mydle, dzięki czemu skutecznie usuwa zabrudzenia, dobrze się wypłukuje i nie powoduje podrażnień. Posiada delikatną kompozycję zapachową i może być stosowany od pierwszych dni życia. Jest polecany również do prania odzieży osób o skórze szczególnie wrażliwej i skłonnej do alergii. Nie zawiera enzymów, wybielaczy optycznych, barwników i fosforanów. Produkt został przebadany dermatologicznie.



Opinie

kaasia.a - Dla delikatnej skóry dziecka

Data dodania: 2016-06-11 12:11:50

Bobini Baby to proszek odpowiedni dla potrzeb ubranek dla dzieci. Jego główną zaletą jest fakt, że jest bardzo delikatny nie tylko dla materiału, ale i dla skóry dziecka. Nie podrażnia jej i nie uczula. Sprawia, że ubranka są czyste i mięciutkie a kolory na nich tak samo intensywne, jak przed praniem. Dobrze oczyszcza materiał z codziennych zanieczyszczeń i przybrudzeń, nie radząc sobie jednak z niektórymi zaschniętymi plamami, kiedy to należy użyć odplamiacza. Proszek ma śliczny, typowo dziecięcy, świeży zapach. Jest bardzo wydajny, co w połączeniu z niewygórowaną ceną sprawia, że jest nie tylko dobry, ale i ekonomiczny.

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Przyjemny zapach, Ekologiczny, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

Elssy - Delikatny dla tkanin i skóry

Data dodania: 2016-06-15 23:57:48

Każdy, kto ma w domu małe dziecko wie, jak często przy takich urwisach trzeba robić pranie. Skóra dziecięca jest szczególnie narażona na podrażnienia i alergie, warto więc odpowiednio dobierać środki piorące. Bobini postanowił ułatwić życie każdemu rodzicowi i przygotował dla nich produkt, dzięki któremu nie tylko dopiorą dziecięce ubranka, ale będzie również bezpieczny dla maluszków. Proszek świetnie radzi sobie z usuwaniem plam, nie niszczy tkanin, pozostawia je świeże i miękkie. Duże opakowanie jest naprawdę wydajne i wystarczy na długo. Polecam nie tylko rodzicom małych dzieci, ale również dla dorosłych alergików.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

isobel - średniaczek

Data dodania: 2016-06-15 21:55:38

Nowy proszek Bobini ma bardzo przyjemny, delikatny zapach, który pozostaje po wypraniu na ubraniach. Radzi sobie z odświeżeniem rzeczy oraz spiera codzienne zabrudzenia. Pod tym względem nie mam mu nic do zarzucenia.
Niestety pozostawia smugi, nie rozpuszcza się dokładnie na ubraniach i to mu ujmuje. Oczywiście wcześniejsze rozpuszczenie proszku rozwiązuje problem, ale teraz na rynku jest masa produktów, które pozwalają zaoszczędzić nasz czas, więc nie widzę potrzeby bawić się w każdorazowe rozpuszczanie. Nie jest to nic dyskwalifikującego, ale lekko uprzykrzającego codzienne obowiązki.

Spełnia swoją funkcję, Przyjemny zapach, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

eekhm - Same plusy

Data dodania: 2016-06-15 21:23:18

Szukałam jakiegoś minusa tego produktu, ale uwierzcie - trudno go znaleźć:

1. Proszek ładnie, delikatnie pachnie - zapach nie przebija przez płyn do płukania i nie tworzy się niepożądany misz-masz;
2. Nie zostawia białych smug, z łatwością daje się wypłukać z ubrań;
3. Jest wydajny;
4. Dobrze radzi sobie z wszelkimi plamami - co przy praniu dziecięcych ubranek musi być niezwykle istotne;
5. Nie uczula, nie powoduje podrażnień a wręcz współpracuje z wrażliwą skórą;
6. Sprawdzone kilka razy - nadaje się zarówno do kolorowego, jak i białego prania. :) I jedno, i drugie doskonale się wyprało. Kolory nie zbledły, biel nie zszarzała - istnie uniwersalny produkt!

Polecam mamusiom, ale również osobom z problemami skórnymi. W moje ręce trafił akurat jak takowe mnie dopadły i proszek spisał się na medal. Problemy pożegnałam, ale z proszkiem żegnać się nie zamierzam. :)

Spełnia swoją funkcję, Przyjemny zapach, Ekologiczny, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

zuzia_fruzia - Bezpieczny i skuteczny

Data dodania: 2016-06-15 18:26:20

Ponieważ moja córka jest alergikiem bardzo ostrożnie podchodzę do wszelkich nowych produktów dla dzieci. Pomimo moich obaw proszek Bobini nie spowodował żadnych podrażnień i z powodzeniem zastąpił ten dotychczas używany. Po praniu ubranka są czyste i mają przyjemny, delikatny zapach. Proszek co prawda nie radzi sobie z plamami po soczku czy marchewce, ale chyba żaden z typowo dziecięcych proszków bez pomocy odplamiacza nie jest w stanie ich usunąć. Dobrze wypłukuje się z ubranek, nawet bez płynu do płukania są miękkie i delikatne.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

sandran - A właśnie że proszek!

Data dodania: 2016-06-15 15:05:23

Wydawało mi się, że epoka proszków do prania minęła bezpowrotnie, gdy rynek zaatakowały żele do prania i kapsułki. I tak było. Chętnie sama przerzuciłam się na żel hypoalergiczny. Ze względu na dolegliwości skórne członków rodziny nie mogłam używać innych detergentów wspomagających usuwanie plam. W grę wchodziło ewentualnie namaczanie zaplamionych ubrań. I wtedy szczęśliwym trafem udało mi się wypróbować Bobini Baby. Jest to pierwszy proszek do prania, który jest zarówno hypoalergiczny, jak i dzięki swemu unikalnemu składowi usuwa wszystkie uporczywe plamy, o które przy dwójce małych dzieci nietrudno. Dodatek płatków mydła doskonale spiera zabrudzenia, ale nie pieni się nadmiernie, czego się obawiałam przy płukaniu ubrań. Rzeczy są czyste, świeże i pachnące, więc płyny są zbędne. Polecam wszystkim, którzy mają dolegliwości alergiczne po środkach chemicznych do prania. Proszek u nas wygrał!

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Praktyczny

Czy ta opinia jest przydatna?

done51 - delikatny i skuteczny

Data dodania: 2016-06-14 22:47:37

Produkty Bobini są mi znane i niezwykle lubiane przeze mnie oraz innych domowników, jednak używać takiego proszku do prania, dopiero po raz pierwszy miałam przyjemność. Przy najmniejszych dzieciach, kilkumiesięcznych, zabrudzeń nie ma za wiele, gdyż nie raczą się one jeszcze kolorowymi posiłkami zostawiającymi równie kolorowe plamy, a jedynie mlekiem, dlatego też proszek nie musi być bardzo silnie odplamiający. Bobini Baby jest praktycznym produktem, ubranka uprane w nim zarówno ręcznie jak i w pralce automatycznej są świeże, czyste, o delikatnym zapachu. Niezwykle istotne jest to, że nie spowodował on podrażnień na delikatnej skórze, dobrze wypłukał się z ubranek oraz pieluszek. Opakowanie jest dość niewygodne do użytku - dlatego ja przesypałam jego zawartość do pojemnika i teraz łatwiej mi go dozować.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

Modna_Mama - Czyste ubranka i delikatność dla skóry

Data dodania: 2016-06-14 18:28:02

Bardzo często sięgam po takie produktu, ponieważ zostały stworzone z wielką rozwagą i jeśli są rekomendowane dla dzieci, to na pewno można takiej marce zaufać. Brudne dzieci, to szczęśliwe dzieci, ale czyste ubranka, to zadowolona mama. Proszek jest bardzo wydajny, bezbłędnie radzi sobie ze świeżymi plamami, jednak dla tych mocno zaschniętych musiałam dodatkowo zastosować odplamiacz. Generalnie upora się też ze zwykłymi zabrudzeniami, jak kurz, plamy spożywcze, ale już np. z owoców - niekoniecznie działanie określam jako skuteczne. Najistotniejsze jest to, że sprawdza się w codziennym użytkowaniu, jest delikatny, świeżo pachnie i nie powoduje alergii. Opakowanie i jego estetyka na piątkę z plusem!

Długotrwały efekt, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

PrettyLittleDancer - Przyjaciel wrażliwej skóry

Data dodania: 2016-06-14 17:32:10

Proszek stosuję do prania własnych ubrań. Jestem alergikiem i zwykłe, "dorosłe" specyfiki do prania zazwyczaj powodują u mnie podrażnienie skóry i reakcję uczuleniową. Proszek Bobini to doskonała propozycja dla alergika w rozsądnej cenie. Nie powoduje u mnie podrażnień zarówno podczas noszenia wypranych w nim ubrań, jak i podczas prania ręcznego, kiedy ma bezpośredni kontakt ze skórą. Dobrze radzi sobie ze standardowym praniem. Łagodnie obchodzi się z wełną i delikatnymi tkaninami. Nienachalnie pachnie. Polecam!

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

mikado213 - Proszek dla wrażliwców

Data dodania: 2016-06-13 16:15:39

Proszek Bobini okazał się jednym z bezpieczniejszych, które mieliśmy okazję wypróbować i właśnie z tego powodu zasługuje na dobrą rekomendację. Produkt mimo silnego skoncentrowania bardzo dobrze się rozpuszcza i dokładnie wypłukuje z ubrań. Jego bogata kompozycja zapachowa tak naprawdę wyczuwalna jest dla nas tylko w momencie odmierzania proszku, po czym „wypiera się” niemal zupełnie. Po wysuszeniu ubranka pozostają miękkie, nie odkształcają się, nie drażnią skóry i nie powodują otarć. Dobrze się układają, prasują, nie zmieniają kolorów. Nieco do życzenia pozostawia działanie odplamiające proszku – lżejsze ślady zostają co prawda usunięte, ale „broszki” po typowych produktach nadal pozostają nie do wywabienia. Niemniej, w przypadku produktów dedykowanych wrażliwej skórze, taki stan rzeczy jest raczej typowy. Tak czy inaczej, proszek Bobini zachowuje się tak, jak dobry proszek do prania dziecięcej odzieży zachowywać się powinien - pierze poprawnie i nie działa drażniąco na skórę.

Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

Anik! - do prania codziennego

Data dodania: 2016-06-11 09:59:49

Proszek firmy Bobini jest świetny do prania codziennego, gdy chcemy tylko odświeżyć nasze ubrania po całym dniu noszenia. Gorzej radzi sobie z ubraniami poplamionymi, konieczne jest wcześniejsze użycie odplamiacza.
Nie zauważyłam na pranych rzeczach nieestetycznego białego nalotu, proszek w pełni się rozpuszcza. Co ważne proszek nie wywołał na skórze żadnych podrażnień, ani nie pojawiła się reakcja alergiczna.
Zapach jest delikatny, wyczuwam w nim charakterystyczny aromat szarego mydła, nie jest to jednak dominująca woń.
Reasumując - jest to świetny codzienny proszek, nie tylko do ubrań dziecięcych, za przystępną cenę.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

rozowyswiatmarthe - Pogromca plam, ale nie wszystkich...

Data dodania: 2016-06-08 15:37:57

Do niedawna byłam przekonana, że proszki do prania z serii "baby" mają wielki potencjał, uważałam, że skoro potrafią wyprać zabrudzenia z dziecięcych ubranek to potrafią wyprać wszystko.
Proszek do prania marki Bobini fantastycznie oczyszcza tkaniny z zabrudzeń, ale niestety nie wszystkich. Z większymi plamami niestety sobie nie radzi, bez pomocy odplamiacza nie wypierze ''trudnego'' zabrudzenia.
Jest to produkt cechujący się delikatnością, jego receptura oparta jest na bezpiecznych dla skóry środkach piorących.
Pielęgnuje tkaniny, dzięki czemu są miękkie, delikatne i bezpieczne dla wrażliwej skóry dziecka.
Ma przyjemny zapach.
Nie zawiera enzymów, wybielaczy optycznych, barwników i fosforanów.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Przyjemny zapach, Bezpieczny w użyciu, Praktyczny

Czy ta opinia jest przydatna?

AnnDep - Nie uczula

Data dodania: 2016-06-03 23:39:08

Proszek do prania kolorowego Bobini Baby spełnia swoją funkcję - ubranka są czyste i przyjemnie pachną. Jednakże, aby usunąć bardziej uporczywe plamy, należy użyć odplamiacza. Produkt nie podrażnił skóry mojego syna. Cena nie jest wygórowana w porównaniu do innych proszków tego typu .

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Praktyczny

Czy ta opinia jest przydatna?

kamillo83 - Delikatny i skuteczny

Data dodania: 2016-05-30 22:31:04

Hypoalergiczny proszek do prania Bobini, Baby zamknięty jest w kolorowym, estetycznym opakowaniu. Posiada delikatny i niedrażniący zapach. To łagodny produkt, który nie podrażnił wrażliwej skóry mojego dziecka, ani reszty rodziny. Proszek dobrze poradził sobie z mniejszymi plamami, zaschnięte oraz bardziej uporczywe niestety najpierw trzeba "potraktować" odplamiaczem. Po praniu ubranka są czyste oraz miękkie, nie zauważyłem też aby kolory straciły swą intensywność. W porównaniu z innymi proszkami dostępnymi na rynku, cena nie jest wygórowana. Stosuję również płyn do płukania tej marki i jestem bardzo zadowolony z efektów.

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

kondi83 - Idealny dla dziecięcych ubranek

Data dodania: 2016-06-15 22:04:59

Ubranka mojej 12 miesięcznej córeczki piorę i płuczę tylko w proszkach i płynach przeznaczonych specjalnie dla dzieci. I tym razem chętnie skorzystałem ze specjalistycznego proszku Bobini Baby. Produkt bez problemu dopiera podstawowe plamy, a przy tym jest odpowiednio delikatny i chroni dziecko przed podrażnieniami spowodowanymi detergentami pozostałymi po praniu na ubraniach. Z plamami starymi, zapranymi i zaschniętymi nie do końca sobie radzi, ale to w zasadzie jest standard i w takich przypadkach konieczne są silne środki odplamiająco-wybielające.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

Konto usunięte - Doskonały dla skóry maluszków

Data dodania: 2016-06-13 21:22:19

Produkty tej firmy zdobyły moje serce. Darzę je ogromnym zaufaniem, ponieważ jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Tak było również w przypadku tego proszku. Duże, ekonomiczne opakowanie wystarcza na wiele prań. Ubranka są dobrze uprane, jednak proszek nie radzi sobie z uporczywymi plamami. Należy jednak pamiętać, że nie jest to jego celem. Skutecznie pierze, ma delikatny zapach i nie uczula. Z uwagi na skład, działa bardzo łagodnie. Brak chemii to ogromny atut. Delikatna skóra moich dzieci nie reaguje w żaden sposób na ubranka uprane w proszku Bobini. Do tego nawet w niskich temperaturach proszek się rozpuszcza i doskonale wypłukuje!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Ekologiczny, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

funio45 - Bezpieczne pranie dla maluchów i alergików

Data dodania: 2016-06-13 19:38:43

Proszek Bobini Baby testuje córka mojej partnerki- na sobie i ubrankach jej małej córeczki.
Wyniki testów są więcej niż zadowalające. Przede wszystkim proszek faktycznie nie uczula, nie podrażnia. Można w nim prać i ubranka, i pościele- nie ma żadnych niepokojących reakcji na skórze. Do tego przyjemnie i delikatnie pachnie.
Spełnia też swoja podstawową funkcje, jaką jest zapewnienie czystości. Ubrania są czyste i świeże; wiadomo, proszek nie odplamia, bo nie jest to jego zadanie, gorzej radzi sobie też z plamkami, które pewnie silny środek piorący by usunął; ale biorąc pod uwagę jego specyfikę, można to zrozumieć.

Przyjemny zapach, Odpowiednia konsystencja, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu, Uniwersalny

Czy ta opinia jest przydatna?

HaLiLi - Polecam nawet dla noworodków

Data dodania: 2016-06-13 18:17:43

Proszek Bobini jest niezwykle delikatny dla dziecięcej skóry, nie podrażnia, nie powoduje alergii. Nie drażni zapachem, który po wysuszeniu prania jest prawie niewyczuwalny. Oczywiście najgorszym plamom proszek nie daje rady, ale nie mam mu tego za złe - po prostu takie zabrudzenia wymagają użycia odplamiaczy, czy innej silnej chemii. Ważne, że jest bezpieczny dla dzieci i alergików, dość dobrze usuwa zabrudzenia i jest wydajny. Dodatkową zaletą jest przystępna cena. Polecam z czystym sumieniem.

Spełnia swoją funkcję, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

fashion_section - Nie podrażnia skóry, pielęgnuje ubrania

Data dodania: 2016-06-13 10:57:12

Bardzo lubię kiedy środki do prania pięknie pachną i kiedy jeszcze długo po praniu mogę cieszyć się tym zapachem. I tak jest tym razem. Proszek pod tym względem spełnił moje oczekiwania.
Kolejnym plusem jest to, że jest to produkt delikatny. Producent zrezygnował z wszelkiego rodzajów fosforanów, wybielaczy i innych silnych środków piorących, dzięki czemu nie podrażnia skóry, a ubrania są miękkie i szybko się nie niszczą.
Pomimo tego, że jest to produkt typowo dla dzieci, z powodzeniem można stosować go do prania ubrań dorosłych, a szczególnie tych którzy mają skórę skłonną do alergii i podrażnień.
Odejmuje jedynie pół gwiazdki za to, że nie usuwa wszystkich plam. A mianowicie chodzi mi o te zaschnięte oraz te "trudne", np. z owoców czy trawy. Musimy jednak wziąć pod uwagę, że jest to bardzo delikatny środek piorący, więc niekoniecznie musi radzić sobie ze wszystkimi zabrudzeniami. Wystarczy używać go do prania świeżych i delikatnych plam, aby móc być w pełni zadowolonym z jego działania. Coś więc kosztem czegoś, nie mniej jednak ja jestem zadowolona z tego proszku.

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Praktyczny

Czy ta opinia jest przydatna?

Mcdziku - Skuteczny

Data dodania: 2016-06-13 10:55:24

Doskonały proszek do codziennego prania dla całej rodziny.
Ma delikatny nienachalny zapach, który pozostaje na ubraniach po ich wysuszeniu. Same ubrania są miękkie i delikatne, nie drapią ani nie gryzą skóry maluchów. Ubrania po praniu nie blakną i nie tracą swoich kolorów. Proszek bardzo dobrze radzi sobie z codziennymi zabrudzeniami, do tych większych plam używam odplamiacza.
Rzecz najważniejsza - proszek nie podrażnia nawet wrażliwej i delikatnej skóry dzieci.
To dobry produkt, polecam!

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Praktyczny

Czy ta opinia jest przydatna?

aniak123 - dla każdego malucha

Data dodania: 2016-06-12 20:36:36

Bezpieczeństwo i naturalność to wyznaczniki, którymi kieruję się przy wyborze produktów dla dziecka. Skóra mojej pociechy jest delikatna i skłonna do podrażnień. Proszek w którym piorę musi być delikatny.

W mojej ocenie proszek Bobini spełnia właśnie te kryteria i nadaje się dla najmłodszych dzieci. Cieszę się, że przeznaczony jest do prania kolorowych rzeczy gdyż takich ubrań moje dziecko nosi najwięcej. W okresie testowania moja córka nie dostała żadnej alergii, czy innych wykwitów skórnych. Ubranka pachną delikatną świeżością. Na dzień dzisiejszy proszek poradził sobie ze wszystkimi plamami i rzeczy są jak nowe.

Ekologiczne produkty dla dziecka to szczęśliwa mama a zatem pozostanę przy tym produkcie na dłuższy czas:-)

Spełnia swoją funkcję, Ekologiczny, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

a_psik - Łagodny dla wrażliwej skóry

Data dodania: 2016-06-11 17:30:52

Mając dziecko, trzeba pójść w życiu na niejeden kompromis. Takim kompromisem jest na pewno: zdrowa skóra naszego maluszka konta trudne do wybawienia plamy. Trudno oczekiwać od proszku, który stworzony został w oparciu o delikatne składniki piorące, by idealnie usunął kłopotliwe plamy z owoców czy słodyczy, o jakie przecież przy dzieciach nietrudno. Z takimi plamami często i wybielacz nie chce sobie poradzić. Proszek Bobini ładnie dopiera za to codzienne zabrudzenia i myślę, że taka przede wszystkim jest jego rola. Tym bardziej, że jako proszek łagodny dla wrażliwej i alergicznej skóry spisuje się na medal. Delikatna skóra otulona ubraniami wypranymi w proszku Bobini jest wolna od podrażnień i alergicznych wysypek. Im mniej chemii, tym lepiej - chyba każdy rodzic doceni taki proszek, nawet jeśli czasem na ulubionej bluzeczce uporczywej plamy nie uda się mu wywabić.

Spełnia swoją funkcję, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu, Praktyczny

Czy ta opinia jest przydatna?

Zakynthos - Skuteczny i w dobrej cenie

Data dodania: 2016-06-10 16:49:31

Bobini to delikatny proszek do kolorowych dziecięcych ubranek. Jego formuła opiera się na naturalnym mydle - co od razu przekonało mnie, by przetestować go na ubrankach mojej córki. Mimo, że nie zawiera tego co "mocne proszki" czyli m.in. enzymów, wybielaczy optycznych, barwników i fosforanów - po kilku praniach stwierdzam, że dobrze dopiera ubranka i odświeża. Pranie przyjemnie pachnie i co ważne nie uczula delikatnej skóry mojej córki (wiek 2,5). Do tego cena proszku jest atrakcyjna. Na pewno kupię kolejne opakowanie, zwłaszcza że używam już płynu do płukania tej samej marki.

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula

Czy ta opinia jest przydatna?

malykarol - Dobry proszek

Data dodania: 2016-06-12 21:56:23

Od jakiegoś czasu używam tylko płynów do prania. Miałam więc obawy czy proszek będzie się dobrze rozpuszczał i czy na świeżo wypranych ubraniach nie pojawią się smugi. Okazało się, że moje obawy były bezpodstawne. Zarówno podczas prania w pralce, jak i prania ręcznego proszek dobrze łączył się z wodą.
Produkt jest bardzo wydajny. Jego zapach jest przyjemny i bardzo delikatny.
Proszek dobrze radzi sobie z codziennymi plamami. Jednak przy trudniejszych plamach, z trawy czy krwi, musiałam dodatkowo użyć odplamiacza.
Produkt jest idealny dla delikatnej skóry dzieci. Proszek nie uczula i nie powoduje podrażnień, a ubrania w nim wyprane są przyjemnie miękkie.
To dobry proszek, który sprawdzi się w każdym domu. Nie tylko tam, gdzie są malutkie dzieci.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Przyjemny zapach, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?

monikaja1 - Delikatny specjalista od plam

Data dodania: 2016-06-09 15:24:17

Proszek bardzo dobrze sobie radzi przy usuwaniu drobnych plam po jedzeniu, przy zastosowaniu zalecanej miarki proszku, nawet w temperaturze 40 stopni. Jednocześnie chroni kolory ubranek przed utratą koloru. Nie uczula i delikatnie pachnie, dzięki czemu nie drażni zapachem delikatnego węchu maluszka. Drogie Mamy - ja polecam

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Nie podrażnia / nie uczula, Bezpieczny w użyciu

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE