opis produktu

Róż do policzków w najbardziej pożądanym odcienu. Pudrowa formuła zamknięta w pięknej kasetce z lusterkiem. Nadaje delikatny odcień różu, jednocześnie rozświetlając złotą poświtą. Specjalna technologia i wypiekana formuła pozwala na stopniowe dozowanie produktu, tak aby uzyskać odpowiedni dla siebie efekt.



Opinie

mikado213 - A miał być sukces...

Data dodania: 2016-10-15 18:46:50

Mam małego „hopla” na punkcie różów i jest ich w mojej kosmetyczce naprawdę sporo. Co do nowości firmy Wibo mam jednak mieszane uczucia, bo o ile złota poświata na policzku jest w stanie kupić mnie całkowicie, o tyle sama funkcjonalność różu i co więcej, słaba trwałość, skutecznie zniechęcają mnie do jego używania. Nie podzielam zachwytów nad opakowaniem w formie kasetki z lusterkiem. Wykonując makijaż korzystam tylko z dużego lustra, nawet poprawiając go nigdy nie posiłkuję się małym, dlatego umieszczenie go w opakowaniu jest dla mnie co najmniej bez znaczenia. O wiele bardziej ucieszyłby mnie dodatek poręcznego, szerokiego pędzelka, tego jednak producent nie przewidział. Pełne opakowanie uniemożliwia także szybkie „podejrzenie” koloru. Jedyną zaletą czarnej kasetki pozostaje więc według mnie solidna ochrona przed pokruszeniem kosmetyku.
Przeszkodą w swobodnym nabieraniu różu na pędzel jest jego twardość. Lubię, kiedy konsystencja kosmetyku pozwala nabrać go na tyle, by efektowne muśniecie uzyskać już za jednym pociągnięciem. W tym przypadku wzmacnianie efektu przynosi skutek odwrotny do zamierzonego i moje kości policzkowe zamiast wyraźnymi, ciepłymi smugami koloru, porywają się złoto-rumianymi plamami. Bazowa tonacja różu chyba również nie do końca odpowiada mojej cerze. Wygląda na niej nieco krzykliwie. Plusem różu na pewno jest to, że kosmetyk nie obsypuje się i nie migruje po całej twarzy, choć utrzymuje się na niej nie dłużej niż kilka godzin. Cena za tę jakość pozostaje dla mnie mocno wygórowana.
Zapowiadało się dobrze, wyszło średnio. Szkoda. Tym bardziej, że produkt miał spore zadatki na sukces.

Spełnia swoją funkcję, Innowacyjny, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

shirinka - 2w1, czyli róż z roświetlaczem

Data dodania: 2016-10-16 23:13:44

Ecstasy Blusher to wypiekany brzoskwiniowy róż, opalizujący na złoto. Daje przepiękny efekt na policzkach. Ładnie je podkreśla, a przy tym rozświetla, bez kiczowatego efektu. Ciężko jest z nim przesadzić, dlatego nadaje się również dla początkujących. Sprawia, że cera wygląda promiennie, odejmuje nam lat. Nie rozchodzi się na twarzy, nie osypuje się, chociaż stopniowo się ściera (wytrzymuje ok. 6h). Jak na tę półkę cenową spisuje się świetnie. Dodatkowo róż ma nowoczesne i eleganckie opakowanie, idealne do torebki. Duży plus za lusterko w zestawie. Produkt godny uwagi. Nie mam mu nic do zarzucenia. Polecam!!!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kolatka - Aktualny ulubieniec

Data dodania: 2016-10-16 22:18:57

Baardzo się z nim polubiłam :) Najpierw zaskakuje wspaniałe, eleganckie opakowanie. Do tego praktyczne - nie zajmuje wiele miejsca, a do tego ma lusterko, które będzie pomocne na wszelakich wyjazdach czy dłuższych podróżach :).

Ma przepiękny odcień różowo-brzoskwiniowy ze złotymi refleksami. To róż, którym nie zrobimy sobie krzywdy :) Chyba ciężko byłoby z nim przesadzić. Łatwo się go nakłada, nie osypuje się, ma zbitą konsystencję, więc na pędzel nabiera się idealna ilość. Pięknie wygląda na skórze, fajnie ją ożywia, odświeża, nadaje promiennego, rześkiego wyglądu. Nie migruje w ciągu dnia, nawet ładnie się trzyma (chociaż jednak z czasem jest go już na polikach coraz mniej). Naprawdę nic wielkiego mu nie mogę w sumie zarzucić :)

Zdecydowanie jestem na tak, to aktualnie mój ulubiony róż!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

ruda67 - Dobra jakość w stosunku do ceny.

Data dodania: 2016-10-16 18:35:43

W kobiecej torbie jak i kosmetyczce można znaleźć wiele ciekawych, potrzebnych (lub nie:)) rzeczy. Ecstasy Blusher to jeden z produktów, którego nie może tam zabraknąć. Opakowanie różu Wibo jest bardzo wygodne i poręczne. Zmieści się wszędzie: w kopertówce, portmonetce, tajnej kieszonce, w podręcznej walizce. Kosmetyk delikatnie się rozprowadza i długo utrzymuje na twarzy. Nie ściera się i nie gromadzi w bruzdach zmarszczek, nie przebarwia z upływem czasu. Dzięki lusterku można poprawić swój idealny makijaż, w każdym miejscu i o każdej porze. Jedynym minusem jest brak małego pędzelka - nie zawsze się o nim pamięta a noszenie dodatkowego, luzem jest niekomfortowe.

Spełnia swoją funkcję, Dobra jakość w stosunku do ceny, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

joana.kier - Jedno wielkie pozytywne zaskoczenie!

Data dodania: 2016-10-16 16:18:47

Róż Wibo Ecstasy kilkakrotnie mnie zaskoczył. Pozytywnie, oczywiście. Pierwszym zaskoczeniem było eleganckie pudełeczko, które kojarzy mi się z kosmetykami z wyższej półki. Drugim - bardzo praktyczne lusterko w środku, które spisuje się rewelacyjnie w każdej sytuacji. Kolejnym był kolor, który początkowo niesłusznie oceniłam jako zbyt ciemny i za mocny. W rzeczywistości okazał się być pięknym odcieniem różu, dopasowanym do każdej cery (nawet tej bladej), z delikatnymi złotymi odblaskami, rozjaśniającymi twarz. Róż świetnie się rozprowadza i pięknie podkreśla kości policzkowe, nadając im elegancji i gracji :) Dobrze się trzyma na twarzy, podkreśla jej atuty i nie rzuca się w oczy, idealnie dopełniając makijaż. Pięć gwiazdek dla tego pana bez wahania :)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Uniwersalny, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

evelinn - Doda świeżości bladej twarzy!

Data dodania: 2016-10-08 21:14:11

Róż jest często mocno niedoceniany w makijażu, a potrafi niezwykle go ożywić oraz dodać dziewczęcej subtelności i świeżości. Ecstasy Blusher urzekł mnie swoim kolorem, który jest pięknym brzoskwiniowym różem, z delikatną złotą poświatą. Okazał się świetny dla takiej bladej karnacji jak moja, zwłaszcza że pigmentacja nie jest zbyt intensywna, dzięki czemu nie mam obaw, że zrobię sobie na twarzy plamy. Troszkę trudno nabrać go na pędzel, mógłby być nieco mniej zbity, ale to jedyny minus, jeśli chodzi o sprawy techniczne. Razi mnie tylko ewidentne, bijące po oczach inspirowanie się kultowym różem Orgasm firmy NARS, zarówno w kwestii koloru, jak i nazwy oraz opakowania, które nota bene jest eleganckie i wyposażone w duże, poręczne lusterko. Fajnie, że możemy znaleźć tańszy odpowiednik piekielnie drogiego kosmetyku, ale marka mogłaby uniknąć tego typu zarzutów, przygotowując swoją własną oprawę dla produktu. Niemniej róż jest piękny i pozostaje mi go tylko polecić!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

brunette95 - Nowy ulubieniec

Data dodania: 2016-10-05 18:13:07

Opakowanie produktu urzekło mnie niesamowicie. Czarne, matowe, bardzo eleganckie dumnie prezentuje się na toaletce, odkąd stało się moją własnością :)
Po otwarciu opakowania zachwyt nie minął, producent zadbał o każdy szczegół. Bardzo się cieszę, że do różu dołączone jest lusterko, a sam produkt jest tak mały, że zmieści się do każdej torebki. Bez problemu mogę poprawić makijaż w ciągu dnia.
Róż, jak sama nazwa wskazuje jest oczywiście koloru różowego, ale przebija się również delikatna nutka brzoskwini, co dla mojej karnacji jest strzałem w dziesiątkę.
Na twarzy wygląda cudownie, róż podkreśla kości policzkowe, a złote drobinki dodają blasku i widocznie rozświetlają cerę. Nie jest to tandetny brokat, a jedynie delikatna poświata, więc nie musimy się martwić o jego intensywność.
Produkt ten jest bardzo trwały, wytrzymuje cały dzień na swoim miejscu, aż do demakijażu. Jestem pod niemałym wrażeniem, poprawki w ciągu dnia są zbędne.
To doskonała jakość w baardzo niskiej cenie, totalny must have w kosmetyczce. Brawo Wibo! Oby więcej takich produktów:-)

Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

gradysia - Różowo i nie tandetnie.

Data dodania: 2016-10-05 11:16:02

Pierwsze wrażenie- ładne opakowanie a w środku róż dla barbie. Można się pomylić, bo"nie to złoto co się świeci" i nie każdy róż jest dla barbie. Ten jest wyjątkowy, subtelny. Zamknięty w poręcznym futerale i z lusterkiem, bardzo przydatnym w ważnych chwilach. Kolor czaruje, rozświetla, bije delikatnym, pudrowym blaskiem i nie narzuca się intensywnością. Ten odcień, przypasuje wielu karnacjom.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Długotrwały efekt, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

Filart - Wystarczający

Data dodania: 2016-10-31 10:39:56

Róż zwykle kupuję raz do roku, choć używam go regularnie każdego dnia, to mimo wszystko wytrzymuje on u mnie długo. Z tego powodu inwestowałam zwykle w jakieś wymyślne, drogie marki. No bo skoro raz do roku, to można zaszaleć. Tylko po co? Róż Wibo ma dobrą cenę i do tego kompletnie niczym nie ustępuje tym najdroższym. Dobrze i równomiernie nakłada się go na skórę. Jest trwały i skóra cały dzień wygląda świeżo.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

justa.a - Róż z rozświetlaczem

Data dodania: 2016-10-16 23:25:24

Wibo Ecstasy Blusher to produkt 2w1, róż i rozświetlacz. Paleta nr 1 to różowo-brzoskwiniowy odcień ze złotą poświatą, nadający cerze zdrowy i promienny wygląd. Produkt nie osypuje się z pędzla i jest przyjemny w aplikacji. Dużym plusem jest solidne opakowanie z lusterkiem, które może przydać się np. w podróży. Wypiekana formuła jest bardzo wydajna, więc produkt z pewnością posłuży przez wiele miesięcy. Osobiście preferuję matowe odcienie różu, jednak ten odcień z domieszką złota bardzo przypadł mi do gustu.

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Nie podrażnia / nie uczula, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

rozmarzona_skrzypaczka - Trafił do grona moich różowych ulubieńców!

Data dodania: 2016-10-16 18:50:38

Róż Ecstasy to kolejny hit marki Wibo. Elegancka, prosta kasetka w kolorze czarnym skrywa nie tylko piękny róż, ale i praktyczne lusterko. Produkt zachwycił mnie swoim odcieniem, czyli połączeniem delikatnego różu z ciepłym brązem. Całą robotę wykonują w nim jednak połyskujące drobinki, które sprawiają, że twarz promienieje. Według mnie, róż bardzo ładnie współgra zarówno z opaloną, jak i bladą cerą. Ładnie podkreśla kości policzkowe, pozwala uzyskać efekt naturalnych rumieńców. Na uwagę zasługuje także trwałość, gdyż nie zaważyłam, by ścierał się w ciągu dnia.

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

patabloguje - Błyszczący akcent

Data dodania: 2016-10-16 12:05:20

Ecstasy Blusher to piękny, spiekany róż przełamany z brązem z delikatnie migoczącymi drobinkami. Pięknie prezentuje się na opalonej latem twarzy i rewelacyjnie współgra z modnym tej jesieni przygaszonym makijażem oczu i ciemnymi ustami. Nadaje policzkom promienny wygląd i rewelacyjnie dopełnia make up.
Pod naciskiem pędzla nieznacznie się kruszy, ale nie przeszkadza to w aplikacji.
Cena może wydawać się zbyt wysoka, jednak z własnego doświadczenia wiem, że jest to produkt, którego codziennie używamy w minimalnych ilościach jedynie dla podkreślanie pewnej partii twarzy, w związku z czym jego zużycie jest minimalne, a pudełeczko wystarcza na naprawdę długie miesiące. Jestem bardzo zadowolona!

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

OlaFancy - Subtelna ekstaza

Data dodania: 2016-10-16 03:25:51

Wiedząc na jakim produkcie był wzorowany róż Wibo muszę przyznać, że wizualnie prezentuje się bardzo ładnie. Ecstasy ma wyjątkowy kolor, jest to róż ze złotymi drobinkami, bardzo pożądany kolor, bardzo modny. Produkt jest bardzo mocno sprasowany, w związku z czym nabiera się go niewielka ilość. Można budować nim efekt, od subtelnego, po mocniejszy rumieniec. Cera wygląda zdrowo i promieniście. Różem nie można zrobić sobie krzywdy - nie da się nałożyć go za dużo, a w każdym razie jest to niewątpliwie trudne :) W dodatku podoba mi się trwałość, bo róż towarzyszy mi zawsze na policzkach przez cały dzień. Bardzo dobry produkt!

Spełnia swoją funkcję, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

kogellmogell - Różowe złoto

Data dodania: 2016-10-15 17:07:16

Jeśli chodzi o opakowanie nowego różu do policzków Wibo Ecstasy Blusher to jest ono bardzo wygodne i praktyczne w użyciu dzięki zamykanej kasetce wyposażonej w lusterko. Produkt jest niewielki i zmieści się w każdej torebce. Oprócz tego utrzymany jest w minimalistycznych czarno-różowych kolorach co bardzo mi się podoba.

Niestety przechodząc do odcienia różu nr 1, nie wpisuje się on w moje upodobania. Kolor jest dość intensywnie różowy i posiada złote drobinki, które po zaaplikowaniu niestety nie prezentują się zbyt okazale. Dla mnie jest to połączenie różu z rozświetlaczem.

Chętnie wypróbuję inne kolory róży z Wibo i może tym razem trafię lepiej z odcieniem.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu

Czy ta opinia jest przydatna?

georgy - Rumiane i rozświetlone policzki

Data dodania: 2016-10-13 20:30:20

Ten produkt określiłabym jako 2 w 1: róż i delikatny rozświetlacz zarazem. Ten kosmetyk absolutnie mnie zachwycił. Dzięki niemu moje policzki są delikatnie rumiane, jednak uzyskujemy dyskretny efekt, idealny do szkoły lub pracy. Kolor jest subtelny, dobrze harmonizuje z moją cerą. Złote drobinki sprawiają, że twarz wygląda promiennie i świeżo. Róż nie rozsypuje się, ma eleganckie opakowanie. Dzięki niewielkiemu rozmiarowi jest idealny do damskiej torebki. Tym bardziej, że zawiera wbudowane lusterko, co dodatkowo pozwala na malowanie się o każdej porze dnia. Polecam paniom, które lubią delikatny makijaż i stawiają na naturalny wygląd.

Dobra jakość w stosunku do ceny, Innowacyjny, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

zombiegirl92 - Zdrowy rumieniec

Data dodania: 2016-10-13 14:18:15

Nowość od firmy Wibo przychodzi do klienta w bardzo eleganckim, kompaktowym opakowaniu, które posiada fantastyczne lusterko. Sam produkt jest niezwykle przyjemny w użytkowaniu - nabiera się bezproblemowo i nie pyli, zapewne przez wypiekaną formułę. Intensywność koloru można stopniować, tak jak obiecuje nam producent. Myślę, że efekt jaki otrzymujemy na twarzy jest idealny dla każdego. Róż daje nam zdrowy rumieniec, niezbyt nachalny, ale ciekawy. Złota poświata jest widoczna, ale nie bije nam po oczach, raczej jest subtelna i "po cichu" odświeża nam wygląd. Jeżeli chodzi o trwałość produktu to myślę, iż wszystko zależy od typu naszej cery i stosowanego podkładu. Na mojej mieszanej buzi nie trzyma się on zbyt długo, jakieś dwie godziny, ale i tak jestem z niego zadowolona. Jedynym minusem jaki dostrzegam jest cena - ponad 20 zł to trochę wygórowana kwota, jednak nie wykluczam, że na jakiejś promocji upoluję jeszcze inne odcienie :)

Spełnia swoją funkcję, Wydajny, Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Odpowiednia konsystencja, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

comfortinnending - Stylowo i naturalnie

Data dodania: 2016-10-07 18:00:29

Kocham róże Wibo, a nowość - Ecstasy Blusher - okazała się być kolejnym, dobrym kosmetykiem tej firmy.

Dołączam do zachwytów nad stylowym, czarnym opakowaniem, które prezentuje się elegancko. Róż ma ciekawy kolor: jest to połączenie koloru różowego z brzoskwiniowym, a całość została zwieńczona złotymi, opalizującymi drobinkami. Róż gwarantuje naturalny efekt zarumienionych, zdrowych policzków - trudno tego nie pokochać. :)

Pigmentacja jest niestety jedynie poprawna, gdyż róż zostawia subtelną poświatę, co może być oczywiście zaletą, ponieważ nie musimy się bać o nieestetyczne plamy na policzkach. Niestety taka pigmentacja odbija się na trwałości i po kilku godzinach na twarzy zostaje jedynie blask, a znika kolor.

Ecstasy Blusher jest na pewno ciekawą propozycją dla osób, które preferują delikatny makijaż lub chcą rozpocząć swoją przygodę z różem. Sama uważam go za niezły produkt, po który sięgnę ponownie.

Łatwy w aplikacji / wygodny w użyciu, Atrakcyjne opakowanie / wygląd produktu, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?

she-wolf666 - Piękny i uniwersalny kolor!

Data dodania: 2016-10-05 08:05:07

Kolor - marzenie! To bajeczny róż wymieszany z kroplą brzoskwini, który według mnie będzie świetnie wygladał na większości karnacji. Ma także zatopione w sobie bardzo dobrze zmielone drobinki złotego rozświetlacza, przez co potrafi zjawiskowo ożywić nawet bardzo zmęczoną twarz. Produkt ten zaskoczył mnie także swoją genialną trwałością. Wytrwał dzielnie na moich policzkach przez caaalutki dzień, czyli przez jakieś 10h. To naprawdę imponujacy czas, ponieważ czasem nawet wysokopółkowe kosmetyki tego typu potrafią zniknąć z mojego lica w ciągu dnia. Jedyne, co mi się w nim nie podoba to zbyt silna 'inspiracja' różem marki NARS w odcieniu Orgasm. Już nie chodzi o sam kolor, bo akurat to jest plus, że tanie marki próbują stworzyć odpowiedniki kultowych i drogich kosmetyków, często niedostępnych dla wielu osób. Bardziej przeszkadza mi sam wygląd opakowania, który wyglada po prostu jak podróbka. Mam nadzieję, że Wibo weźmie sobie do serca te zastrzeżenia i w przyszłości będzie wypuszczać równie dobre jakościowo kosmetyki, ale w zaprojektowanych przez siebie opakowaniach :)

Spełnia swoją funkcję, Długotrwały efekt, Dobra jakość w stosunku do ceny, Uniwersalny, Gwarantuje promienny wygląd

Czy ta opinia jest przydatna?



KUPOWANE TAKŻE